Nesta in Haarlem - OHIMP
Bij Nesta in Haarlem vinden ze dat goed eten betaalbaar moet zijn. En dus betaal je voor een lunchgerecht gemiddeld 7 euro en voor een hoofdgerecht gemiddeld 15 euro. Daar komt bij, je voelt je er de koning te rijk! Met uitzicht op historisch Haarlem en een goed glas wijn is het puur genieten.

Dit is ons uitzicht. Niet verkeerd toch?

Het Spaarne in Haarlem - OHIMP

Maar ook het interieur van Nesta in Haarlem is erg fijn: wij vallen als een blog voor de oude schoolstoelen die in allerlei varianten aan de tafels geschoven staan.

Nesta Haarlem interieur - OHIMP
Nesta heeft 2 etages

Op de eerste etage is het restaurantgedeelte waar je kunt lunchen, borrelen en dineren. Beneden in het souterain kun je terecht voor het vieren van je verjaardag of bijv. het houden van een bedrijfsfeestje.

Eigenaren Danny en Rick koesterden al jaren de wens om een eigen “tent”  in Haarlem te beginnen. En toen kwam daar het prachtige pand aan de Bakenessergracht vrij. Ze sprongen er gelijk op in en amper een maand na de koop opende Nesta in september 2015 haar deuren.

Nesta in Haarlem - OHIMP

Het eten bij Nesta

Dat is 100% eerlijk. De gerechten zijn gemaakt met streek- en seizoensproducten en zoveel mogelijk biologisch. De vis wordt vers gehaald uit IJmuiden. Het vlees komt bij een eerlijke slager uit de kop van Noord-Holland vandaan. En de wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd bij wijnboeren die werken met zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen.

Nesta in Haarlem - OHIMP

One love…

Nesta in Haarlem staat dus voor puur eten en drinken. Wist je dat het woord nesta letterlijk ook puur betekent.  Rick en Danny zijn verder groot Bob Marley fan, die voluit Robert Nesta Marley heet. Uit de boxen klinken dan ook heerlijke relaxte deuntjes. “Bij Nesta moeten mensen zich thuis voelen“, zegt Danny.

Let’s get together and feel allright!

Nesta
Bakenessergracht 109
2011 JV Haarlem
Tel 023 – 58 35 961