Justin Bieber in Men's Health - OHIMP
Sinds zijn comeback in 2015 is Justin Bieber weer helemaal hot in huize Dubois. Niet alleen bij Mia, ook bij mij weet Justin een gevoelige snaar te raken. Hoe zoiets kan gebeuren – bij een 40-plusser notabene? Kijk, lees en huiver… Maar pas op: het zou zomaar kunnen dat jij ook een Belieber wordt!

“Mia, wat is jouw favoriete nummer van Justin Pieper?”
“Ik vind ze allemaal leuk…” antwoordt ze dromerig. “En hou nou eens op met dat Pieper!!”

Justin Pieper, zo noem ik hem al jaren.

Tot grote ergernis van Mia uiteraard. Een uber-Belieber is ze overigens nooit geweest hoor. En heel erg trouw trouwens ook niet. In 2012 scheurt ze nog resoluut haar Justin posters aan stukken onder het mom van: “Ik ben geen kleuter meer!”

Justin Bieber

Ik vind dat niet erg, wat mij betreft is het tijd voor wat “volwassenere” muziek. Mia verruilt Justin voor One Direction (nou niet echt mijn idee bij volwassenere muziek) en in de jaren die volgen worden ook zij aan de kant geschoven en is Mia in de ban van de Ronnie Flex, Lil’ Kleine en meer van dat soort artiesten. Wij ouders zien deze gasten liever gaan dan komen (en geloof me, zij ons ook…). Deze muziek is WAY TOO volwassen! 

Laat me een paar vrolijke refreintjes uit Mia’s Spotify list voor je opschrijven:

T-Wayne – Nasty Freestyle – video
Let your bitch ride on me
Like she was on a feeder
If the pussy ain’t good
Then I probably won’t feed her

Broederliefde – Alaka – video
doe die shit harder vandaag, alaka 2 cups in me hand, broek laag en ik schuur d’r, zeg d’r ik ben van de straat…  o god schatje kom flirten ben boom gaila mami wil je zien squirten (ogod ogod)

CHO – Misschien wel he? – video
Misschien wel hè? (Misschien wel hè?)
Geloof me al die benen die gaan nu open, al die bitches laten komen, doen pshht super soaker
Misschien wel hè? (Misschien wel hè?)

En, rode oortjes? Begrijp me niet verkeerd hoor, ik vind deze songs lekker klinken. Maar het blijft gewoon gek om je 13-jarige te horen meezingen over bitches, squirten en nikkers.

Hoera, Justin Bieber is terug!

3 Jaar later, blonder en “wijzer” dan ooit, komt Justin Bieber terug met een nieuw album en is Mia weer helemaal Belieber.

Justin Bieber - OHIMP

Kom maar door hoor Justin, jouw lyrics kunnen we tenminste onbeschaamd hard mee blèren. 
Wat vind jij van zijn hits Sorry en What do you mean?  Ik vind ze heerlijk, mijn voetjes gaan als vanzelf ritmisch mee bewegen als ik ze hoor.
 “Oh hij is zooo knap!”, hoor ik Mia via Facetime tegen Sanne zeggen. Alles wat over Justin op YouTube voorbij komt zien ze: de fans surprise momenten in Ellens show of zijn autorit met de te coole James Cordon (aanrader trouwens!)

En als ik Mia op een dag vraag wat ze wil eten uit school zegt ze:

“Justin Bieber, op de bank?”
Nou kan ik best veel regelen, maar dat gaat me niet lukken. Wat me wel gelukt is, na een uurtje online in de wachtrij gestaan te hebben, zijn de concerttickets voor Justin Bieber.

De reactie van Mia en Sanne op de Justin Bieber tickets is priceless:

Dus… of ik blij ben met deze nieuwe Belieber fever?

Ja hoor, ik juich het van harte toe. En zeg nou zelf, deze billetjes mogen er best wezen toch 😉

Justin Bieber - OHIMP