ANDERS NOG IETS - OHIMP

Shoppen bij ANDERS NOG IETS is als rondkijken in een schatkamer: net als je denkt in dat ene hoekje uitgekeken te zijn zie je toch nog een hebbedingetje waar je tot dusver altijd zonder hebt gekund, maar wat je nu simpelweg niet kunt weerstaan…

ANDERS NOG IETS - OHIMP

Marloes en Leonie startten ANDERS NOG IETS in 2013, gewoon… omdat het tijd was voor iets anders. De winkel staat vol met spullen voor thuis: van prachtig servies tot geurende poederverf, van mooie sieraden tot heerlijk textiel en van geweldige lamp tot eigen-bedrukt behang (vaak in samenwerking met het Rijksmuseum).

In de winkel is het een komen en gaan van klanten en ik kan je vertellen, zo goed als niemand gaat zonder lekker gevuld tasje de winkel uit.

Zou het mij wel lukken om met lege handen ANDERS NOG IETS te verlaten?

We zullen zien. Eerst ga ik gezellig aan de koffie met de beide eigenaressen. Enthousiast vertellen ze over de producten in de winkel.

Veel van het serviesgoed bijvoorbeeld, komt voort uit een samenwerking met een Haarlemse keramiste.

Marloes en Leonie werken het liefst samen met lokale ambachtslieden. Zo komt het dat ANDERS NOG IETS een echte droomwinkel is met spullen die net even ‘anders’ zijn.

Lampjes uit Griekenland

Groot fan ben ik van de lampjes van terracotta die je hieronder in de etalage ziet hangen. Nu eens geen strijkijzersnoer (ook leuk natuurlijk), maar dik draad van jute. Maar het zijn niet de lampjes die ik vandaag mee naar huis neem…

En ook niet deze ooievaar. Leuk kraamcadeautje trouwens!  

Ik ga naar huis met een tas vol prachtig serviesgoed! En daar laat ik jullie de komende tijd van meegenieten. Met een winactie bijvoorbeeld 🙂 De koffiekopjes hebben jullie trouwens al kunnen bewonderen, in deze blog over koffie uit een percolator. 


Zelf een kijkje nemen bij ANDERS NOG IETS?

Ik zou het doen! Maar wees gewaarschuwd… je gaat niet met lege handen naar huis, ik weet het zeker 🙂

Check hier de website en hier de Facebookpagina van ANDERS NOG IETS.
Barrevoetestraat 3
2011 WL Haarlem
ANDERS NOG IETS - OHIMP