“Wat zeg je, je hebt niet genoeg inspiratie op het gebied van soepen? Dan is onze Soepkalender met 365 soepen echt iets voor jou!” Aldus Uitgeverij Snor… En daar hebben ze gelijk in. Deze kalender staat bol van de lekkere, gezonde maar vooral ook maffe soepen. Wat te denken van witte chocolade soep?

365 verschillende soepen staan er in de Soepkalender, dat zijn er nogal wat. Voor elke dag een. En dat gaat van rode bietensoep tot tomatensoep, van gele groentesoep tot pizzasoep en van biersoep tot kippensoep.

11 mei, bruine bonensoep op Mia’s verjaardag?

Dit jaar wordt ze alweer 14. Wat zal ik gaan koken op haar feestje. Bruine bonensoep? Haha daar zal ze blij mee zijn!!

Bruine bonensoep - soepkalender

Deze Ierse soep van soepkalender ga ik op zeker maken!

Over een paar weken gaan Ilja en ik naar Ierland. We gaan The Ring of Kerry roadtrip doen. En wat denk je dat ik tegenkom als ik vandaag de soepkalender doorblader? De Ierse Kerry soep! Hij lijkt me nog lekker ook, met selderij. Dit recept ga je dus binnenkort terugzien op OHIMP.
Ierse soep - soepkalender

4 september, mijn verjaardag…

Weer een jaartje ouder. Maar deze soep met spinazie houdt me krachtig, jong en vitaal 🙂

soepkalender

Naar deze soepen ben ik ook heel erg nieuwsgierig:

  • Bloemkoolsoep met paprika van 9 april
  • Basilicumsoep met zalm van 22 april
  • Romige slasoep van 8 maart
  • Bananensoep met Thaise curry van 19 juli
  • Sinaasappelsoep met wortel en peterselie van 30 april
  • Witlofsoep van 14 januari
  • Taugesoep met paprika en spekjes van 5 september
  • Marokkaanse soep met tomaat, koriander en dadel van 21 oktober

De Soepkalender is hier te koop bij Bol.com. Maar…

Deze winactie is afgelopen

Winnen: 2x de Soepkalender

In maart is het soepmaand op OHIMP met veel soeprecepten en fijne soep winacties. Met deze bron van soepinspiratie trappen we af: van Uitgeverij Snor mag ik 2 mensen blij maken met de Soepkalender!

Meedoen is heel makkelijk: vertel mij in een reactie onder deze blog welke soep jij graag wilt terugzien op OHIMP, onder de deelnemers verloot ik 2x de Soepkalender.

Ik vind het natuurlijk ook erg leuk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!

Soepkalender