Of je er nu soep in maakt of een heerlijk ontbijtgerecht… in de mooie kommen van Broste Copenhagen wordt je eten pas echt een feestje! 

Het servies van Broste is helemaal Nordic stijl, gemaakt van hoge kwaliteit aardewerk. Kenmerkend voor de producten van Broste is dat elk exemplaar uniek is en varieert van patroon en tint. Ik hou daar juist van: the perfect imperfection.

Anders nog Iets?

Al eerder schreef ik over Anders nog Iets, mijn favo winkeltje in Haarlem. Zij hebben de allerleukste cadeautjes voor elke gelegenheid. Geweldig vind ik de grote muur die ze telkens anders beplakken met behang van het Rijksmuseum (je kunt bij Anders nog Iets trouwens elk behang op bestelling laten maken!)

Groot fan ben ik van het servies van Lilo’s Keramiek (daarover binnenkort weer meer), maar ook de artikelen van Broste Copenhagen kan ik niet weerstaan.

Deze winactie is afgelopen

Winactie: set kommen van Broste Copenhagen

2 sets van verschillende samenstelling mag ik van Anders nog Iets weggeven. Is strand jouw lifestyle? Dan val jij vast als een blok voor deze collecties:

  1. een set uit de Sand-lijn van Broste: de kleurstelling is beige/zand, met bij sommige exemplaren de subtiele blauw-groene tint van de zee er doorheen. Het donkere randje maakt het helemaal af.
  2. een set uit de Sea-lijn van Broste. Deze kommen zijn geïnspireerd door de zee, de kleurstelling is blauw-groen-grijs. Deze set ziet er zo uit:

Kommen van Broste

Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie hieronder weten of je een set uit de Sand- of Sealijn wilt winnen en natuurlijk wat je erin gaat bereiden.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!