3x3 Dwarsliggers winnen
Gedrukt op superdun papier en in een handig formaat stop je Dwarsliggers met het grootste gemak op het laatste overgebleven plekje in je handbagage. Sinds kort zijn er ook “young adult” Dwarsliggers! Perfect voer voor je tiener, als er op de vakantiebestemming niet altijd WiFi voorhanden is…

WiFi… het is een ding voor de puber hoor, als het er niet is . De afgelopen 2 weken op vakantie in Miami e.o. heb ik Mia meermaals horen vloeken. Maar gelukkig ben ik goed voorbereid op vakantie gegaan, met voor haar een Spotify afspeellijst die offline beschikbaar is en 3  fijne Dwarsliggers.

“Ik ga echt niet lezen op vakantie hoor!”

Young adult dwarsliggers

Zien lezen doet lezen

Al zonnebadend op het dek van het cruiseschip tijdens onze trip door de Carribean (daarover heel snel meer nieuws!) smul ik van Het Rosie Project van Graeme Simsion. Eindelijk weer eens een boek dat je niet weg kunt leggen. Mia kiest eieren voor haar geld en pakt haar Dwarsligger Het Grote Misschien van John Green erbij. We lezen, drinken cocktails (voor Mia zonder alcohol), smeren ons in en al dobberend richting de Bahama’s lezen we in no-time onze boekjes uit.

het grote misschien

Deze winactie is afgelopen

Winnen: 3×3 Young Adult Dwarsliggers

Sinds kort heeft Uitgeverij Dwarsligger ook Young Adult titels beschikbaar. Boekjes die heus niet alleen voor tieners zijn, maar die juist ook op de vakantiebestemming lekker makkelijk weglezen. Van deze 3 Dwarsligger titels mag ik 3 sets weggeven:

  1. Het Grote Misschien – John Green
  2. Simon – Becky Albertalli
  3. Ik geef je de zon – Jandy Nelson

Meedoen is heel makkelijk! Laat mij in een reactie onder deze blog weten waar de boekjes deze zomer gelezen worden… en wie weet! De winnaars ontvangen met 3 weken bericht.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!!

(Ondertussen lees ik lekker verder in deel 2 van Het Rosie Project)

Het Rosie Effect