Florida Keys travel gear- Een paar weken terug maakte ik de meest geweldige trip over de Florida Keys. Ik was er in totaal 3,5 dag en zonder deze 5 items had ik niet van mijn hotelkamer af kunnen komen:

Overigens was de hotelkamer van Amara Cay helemaal geweldig! Je kunt heel snel het complete reisverslag lezen over deze trip, met alle must-sees en must-do’s 🙂 Maar hierbij alvast een voorproefje, met 5 Florida travel “essentials”:

1) Wat fijn, ik mag op pad met een echte strandtas!
Gewoonlijk reis ik heel praktisch en heb ik een rugzak op mijn rug. Nou vind ik mijn rugzakken echt superhandig, maar de parelwitte stranden aan de Florida Keys verdienen het gewoon om bezocht te worden met een supermooie, echte strandtas! Thuis begon bij mij de voorpret al met een zoeken naar zo een tas. Uiteindelijk scoorde ik er eentje van het merk Jannissima. De tas heeft een handig vak binnenin waar ik mijn portemonnee en iPhone in bewaar, als ik de turquoise zee in duik. Verder kan ik onder de riempjes mijn handdoek rollen. Extra gaaf: de tas is handgemaakt, ecologisch geproduceerd en geïnspireerd op het leven van Nomaden. Een perfect tas voor deze reislustige OHIMP-er dus 🙂

Jannissima tas

2) Zonnebrand, factor 30
Florida wordt niet voor niets The Sunny State genoemd, de zon schijnt er het hele jaar door volop. We zijn goed voorbereid en hebben 2 flesjes zonnebrand mee van factor 30. Maar hoe we ook smeren en doen… tijdens de trip zijn we meerdere keren verbrand.

3) M’n iPhone = mijn leven!
Aldus Mia dan. Die stom genoeg haar code was vergeten tijdens onze reis waardoor haar Phone compleet blokkeerde op alle fronten. En toen moest ik dus mijn iPhone delen en bleek dat ook ik zwaar afhankelijk ben van het ding. Wat ik natuurlijk als wist hoor 😉 Maar, ik heb een excuus! Ik moet er op werken. Blogs, vlogs, foto’s, video’s… ik doe ALLES op mijn iPhone.

4) Reismattie Mia, wat een lol hebben we gehad.
Eerst was het wel even wennen, dag en nacht op elkaars lip. We liepen te kiften als een veels te lang getrouwd stel. Maar het ging al snel beter en we hebben flink wat afgelachen. Voor ons beiden was deze trip er eentje om nooit te vergeten. TOP herinneringen!

5) En last but not least… de auto natuurlijk! Om al roadtrippend The Florida Keys te verkennen.
Als je me langer kent dat weet je dat ik mijn auto altijd via Sunny Cars huur. Een Internationaal bedrijf met vestigingen in Nederland, waar je heel veilig en vertrouwd je auto waar ook ter wereld voorafgaand aan je reis kunt regelen. Wij kozen een grote witte Ford met Airco, navigatie en verschillende houders voor onze Starbucksen-to-go 😉

Deze Florida Keys travel benodigdheden kunnen natuurlijk net zo goed van toepassing zijn op andere bestemmingen, zoals Bali, Benidorm, Griekenland of Aruba. Als de zon maar schijnt! Ik ga eerst weer binnenkort naar Noorwegen terug 🙂

Florida Keys Travel