nieuw telefoonhoesje

Ik denk dat we het er allemaal wel over eens zijn: zonder mobiele telefoon kunnen we niet meer. Het apparaat gaat overal mee naartoe en is zelfs tijdens een etentje een “graag” geziene gast. Best fijn dus als dit snufje technologie er ook nog eens leuk uitziet. Dit zijn leuke telefoonhoesjes:

Bij ons zijn de hoesjes niet aan te slepen. We hebben ze in allerlei soorten en maten en vinden het leuk om af en toe eens af te wisselen.

Mia’s hoesje en die van vriendin Sanne zijn helemaal glitter & glamour, zelf ga ik meer voor functionaliteit.

Handige vakjes voor pasjes

Op dit moment is dit jeans telefoonhoesje mijn favoriet. Deze heeft nl. handige vakjes voor bankpasjes en – ook niet helemaal verkeerd – beschermd mijn telefoon ook nog eens extra goed aan de voorkant. Toegegeven, eigenlijk vind ik mijn gouden iPhone 6plus zonder hoesje het allermooist maar ik ben er simpelweg te klungelig voor.

telefoonhoesje voor pasjes

Deze winactie is afgelopen

Winnen: 3 x 20 euro shoptegoed voor een telefoonhoesje

De online shop Telefoonhoesjestore is een walhalla als het gaat om hoesjes. Ze hebben heel veel verschillende soorten qua looks en telefoon modellen. En wat nou zo leuk is, OHIMP mag 3 x 20 euro shoptegoed weggeven!

Meedoen is heel makkelijk. Laat in een reactie onder deze blog weten voor wat voor telefoon jij een hoesje zou willen en… wie weet! De winnaars krijgen over ongeveer 3 weken bericht.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt. Veel succes!