De laatste schooldagen zijn achter de rug, ons strandhuisje is er klaar voor: wij gaan in de vakantiemodus! En wat gaat er mee naar zee, een stapel boeken natuurlijk, waaronder 3 gloednieuwe Dwarsligger romans. Die jij kunt winnen!

Bij ons strandhuisje kan ik ultiem relaxen. Buiten op een bedje in de zon, maar ook binnen als de wind om ons vakantiepaleisje giert en de regen op het dak tikt. Mijn favoriete tijdsbesteding: lezen. Stapels boeken tik ik weg, al dan niet uitgewisseld met mijn strandleesmatties Ilja, Jacq en Sacha.

Deze 3 nieuwe Dwarsliggers komen goed van pas. Dankzij hun handige formaat kan ik ze overal mee naartoe nemen en liggen ze ook niet te plakken op mijn bovenbenen, als ik in het zonnetje wil zitten (of liggen) lezen.

3 nieuwe Dwarsligger romans:

  1. Schitterende ruines – Jess Walter
    De dwarsligger ‘Schitterende ruïnes’ vertelt het meeslepende verhaal van een onmogelijke, maar onverwoestbare liefde. Op onnavolgbare wijze verbindt Jess Walter het landelijke Cinque Terre van 1962 met het genadeloze Hollywood-bestaan vandaag de dag.
  2. Harem – Ronald Gihphart
    Harem gaat over liefde, vaderschap en de kracht van het woord en het beeld. Liam, de twintigjarige zoon van de wereldberoemde fotograaf Mac Hope, sluit zich op in een Zweedse boshut om aan de hand van foto’s, geruchten en gesprekken een roman over zijn vader te schrijven.
  3. Honolulu King – Anne-Gine Goemans
    Honolulu King is een op ware feiten geïnspireerd verhaal over een Indische man, getekend door zijn oorlogsverleden. Wanneer hij een gruwelijk geheim opbiecht in de loge van de vrijmetselarij, stelt hij zijn broeders voor een groot dilemma. Zullen zij zich houden aan de geheimhoudingsplicht?

Deze winactie is afgelopen

Winnen: 3x deze 3 Dwarsligger romans

Heb jij ook wel zin in dit stapeltje vakantie romans? Van Uitgeverij Dwarsligger mag ik 3 mensen blij maken met deze nieuwe selectie Dwarsligger Romans. Meedoen is uiteraard weer heel gemakkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten welke van deze 3 romans je het eerste zou gaan lezen (en waarom) en wie weet!

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!!