MacBook sticker

Van Apple spullen word ik sowieso al heel erg blij, maar nu ik mijn MacBook versierd heb met een vrolijke sticker van de film UP, vind ik het zelfs nóg leuker om erop aan het werk te gaan. 

De slogan van stickerspecialist MacSkins is: Because the Apple is too mainstream. Nou daar ben ik het niet helemaal mee eens, ik vind het design van Apple producten ronduit om je vingers bij af te likken. Maar toegegeven, met een nieuwe sticker (die je overigens zonder problemen weer heel gemakkelijk kunt verwijderen) geef je misschien net wat meer sjeu aan je laptop of iPad.

MacBook sticker UP

iPad en MacBook sticker? Het is nog lastig kiezen

Jeetje, de keuze is reuze zie ik, als ik de site van MacSkins bezoek. Zal ik voor Sneeuwwitje gaan, voor een Banksy of… Ach, ik doe ze gewoon allemaal. Leuke cadeautjes ook en voor de prijs (gemiddeld rond de 10 euro) hoef je het ook niet te laten.

MacBook stickers

Deze winactie is afgelopen

Winnen: 3x 20 euro iPad en MacBook sticker shoptegoed

Is jouw iPad of MacBook ook toe aan een stoere, vrolijke of gewoon mooie sticker? Doe dan mee met deze winactie. Laat mij in een reactie onder deze blog weten welke sticker(s) jij zou kiezen als je wint, en wie weet!

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt. Thumbs UP en heel veel succes!!

MacBook sticker UP 13 inch