Sudio is een Zweeds merk voor hoofdtelefoons die niet alleen gaan voor de hoogste kwaliteit geluid, maar ook nog eens veel waarde hechten aan een elegant en doordacht design. Wat vind je van mijn nieuwe, roze Sudio oortjes?

Ik ben er enorm blij mee want ik kan nu onderweg heel eenvoudig muziek luisteren via bluetooth. Deze oortjes zijn namelijk wireless en dat komt goed van pas met mijn iPhone 7 (die dus geen aansluiting voor oordopjes heeft…).

Maar ook de kleur van de Sudio oortjes vind ik super!

Zachtroze met rosegoud. Het zijn toch net snoepjes?! Ik zat wel te twijfelen hoor, want ze zijn er ook in het wit, zwart en blauw maar viel toch voor deze. En dan dat schattige tasje erbij!

Hoe werken ze dan, de bluetooth Sudio oortjes

Heel eenvoudig:

  1. Je laadt de oortjes op via het meegeleverde USB kabeltje. Als het lampje blauw brandt zijn de oortjes volledig opgeladen.
  2. Vervolgens druk je het middelste knopje (die met het pijltje en het streepje) 5 seconde in totdat het lampje blauw gaat knipperen.
  3. Zet op je telefoon de bluetooth aan en selecteer de Sudio oortjes.
  4. En klaar ben je, voor een paar uur draadloos genieten van je favoriete muziek. Als je de oortjes 5 minuten niet meer gebruikt schakelen ze vanzelf uit. Je kunt ongeveer 8 uur muziek luisteren voordat je de oortjes weer moet opladen.

Deze winactie is afgelopen

Meedoen aan de Sudio winactie is heel makkelijk

Ben jij ook benieuwd naar de mooie Sudio oortjes? Dan heb ik goed nieuws, ik mag nl. 1 set weggeven! Meedoen is weer heel gemakkelijk. De verschillende kleuren van de VASA BLÅ (dat zijn de bluetooth oortjes, Sudio heeft ook nog andere exemplaren die wel gewoon via een kabeltje gaan) zie je hier. Als je mij in een reactie onder deze blog laat weten voor welke kleur jij kiest ben jij misschien nog wel (ruim) voor de kerst de gelukkige 🙂

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt. Heel veel succes!