detox water

Dit lekkere drankje – een detox water met citroen en munt – is een perfecte start voor in de ochtend. Veel mensen beginnen hun dag met een glas citroenwater, omdat het de gifstoffen wegspoelt en je systeem een soort van kickstart maakt.

Gezonde watertjes zijn er natuurlijk in alle soorten en maten, maar deze is vooral om te ontgiften. Het drankje heeft een zoete en zure smaak, door de frisse combinatie van munt en citroen. Hierdoor blijkt het gelijk veel beter verteerbaar dan gewoon water.

Ingrediënten detox water:

1 glas water, je kunt gekookt water nemen of koud water
sap van 1/2 citroen
5 muntblaadjes

Doe de bovenstaande ingrediënten in een mooi glas, roer en geniet!

3-daagse soep detox

Dit drankje maakt onderdeel uit van de 3-daagse soep detox. Alles over deze detox kuur (dagindeling, recepten etc.) lees je hier in deze blog.

Ben jij dol op gezonde detox drankjes?

Dan vind je dit vast ook wel leuk: detoxen met paardenbloemblaadjes.