Fotograferen wij houden ervan bij OHIMP. Lees hier David z’n review van de camera rugtas Luminosity Medium van Case Logic.

Fotograferen is voor mij een behoorlijk uit de hand gelopen hobby. Waar ik ga, gaan mijn camera’s. Dat betekent soms behoorlijk wat spullen meesjouwen. Daarom ben ik niet lang geleden van een oude schoudertas overgestapt op een mooie rugtas van Case Logic. Hier lees je waarom ik er zo blij mee ben.

Toen ik laatst het huwelijk van vrienden mocht fotograferen realiseerde ik me hoe relaxt dat gaat met mijn nieuwe superhandige cameratas. De tas die ik heb is de Luminosity Medium. Deze rugtas is speciaal gemaakt om naast je camera ook je iPad veilig mee te kunnen nemen.

Mijn superhandige cameratas

Aan de voorkant zit een rits vak waar ik mijn iPhone, portemonnee en andere kleine dingen bewaar. Hier prop ik ook alles in dat ik door de dag heen verzamel. Kauwgom, een foldertje, toegangskaartjes, noem maar op.

Allemaal handige vakken bij deze camera rugtas

Aan de bovenkant van de tas zit een rits die toegang geeft tot het vak voor de camera. Handig, want zo hoef je niet de hele tas af te doen en open te maken en kun je snel klaar staan om te schieten! Er zit ook een klein rits vakje waar ik snel een extra geheugenkaart en een lenzendoekjes in kan stoppen. Er zit zelfs een nieuw lenzendoekjes van microfiber bij de tas! Wat goed.

Mijn superhandige cameratas

Het handige compartiment van de Case Logic Luminosity

Als je de tas omdraait vind je, veilig onder een rand, de rits die de hele achterkant open maakt. Zo krijg je toegang tot het grote compartiment die je naar smaak kunt indelen door met de schuimwanden eigen vakjes te creëren. Met een beetje ruimtelijk inzicht kun je hier héél veel kwijt. Zoals je op de foto hierboven kunt zien kan ik hier tot wel 5 extra lenzen kwijt. Maar ook mijn flitser, opladers, macrotubes, actioncamera, filters en monopod hebben een eigen plekje.

Wat een ruimte!

De rugflap die het grote vak dichthoud heeft ook verassend veel ruimte. Er zitten bijvoorbeeld 3 elastische vakjes in waar ik mijn extra accu’s bewaar. Daaronder zit de rits voor het vak waar je je iPad in kwijt kunt. Super handig! En als laatst zit er nog een transparant vak met rits voor extra’s, ik doe ik hier mijn geheugenkaarten en iPad kabeltjes in.

Mijn superhandige cameratas

Een hoop spullen kun je er in kwijt he? De ademende schouderbanden zijn heerlijk zacht en bieden goede steun. De Luminosity Medium van Case Logic is echt de ideale reisgenoot. Hij is comfortabel en licht. Echt overal is aan gedacht. Er zit zelf een regenhoes ingebouwd aan de zijkant, zo kun je in een paar seconde de hele tas waterdicht maken als het begint te regenen.

Ok, je hebt kunnen lezen hoe praktisch deze cameratas is en kunnen zien dat ie ook nog eens mooi is om te zien. Stevige kwaliteit en mooie materialen. Ik ben er echt superblij mee en wil nooit meer terug naar de schoudertassen. Meer informatie over deze en andere cameratassen van Case Logic vind je op de website.