Het is oudejaarsavond en de pubers maken zich klaar voor een avondje met vrienden, uiteraard zonder ouders. Matching outfit, make-up tiptop in orde. Nu alleen de haren nog. Mia en Sanne testen de CHI stijltang.

We weten het allemaal, teveel stijlen komt je haardos niet ten goede. Toch zijn er stijltangen op de markt die de schadelijke effecten van stijlen zo goed als het kan verminderen. Een voorbeeld hiervan is de CHI stijltang met keramische platen, die je haar tegen beschadiging door de hitte beschermen.

CHI stijltang review

3 tips om je haar op een veilige manier te stijlen

  1. Stijl je haar altijd als het volledig droog is.
  2. Spray voordat je gaat stijlen een hittebeschermende spray in je haar. Niet teveel, denk aan tip 1.
  3. Een goede stijltang kun je op verschillende standen zetten. Onze CHI stijltang gaat tot 220 graden maar wij zetten hem niet hoger dan 180 graden.

review CHI stijltang

Kijk, zo ziet Mia’s haar eruit voordat het gestyled is.

Een enorme bos maar wel een beetje pluizig. Ok, het heeft de hele dag in een knot gezeten dus veel mag je er dan ook niet van verwachten. Persoonlijk vind ik haar haren op z’n mooist als ze de stijltang niet gebruikt maar het föhnt met onze Dyson föhn met diffuser opzetstuk. Maar voor de afwisseling grijpt Mia ongeveer 2x per week naar de CHI stijltang.

Ze doet wat beschermende olie in haar haren en dan gaan ze aan de slag.

review van de CHI stijltang

En voila, het eindresultaat.

test CHI stijltang

Nog even de voordelen van de CHI stijltang:

  • De CHI G2 Ceramic & Titanium heeft volledig keramische platen en verdeelt hiermee de hitte gelijkmatig over je haar. Hierdoor steil je met deze stijltang je haar elke dag, zonder risico op beschadiging.
  • De ionische technologie van CHI zorgt ervoor dat je haar niet statisch of pluizig wordt door het stijlen.
  • Je kunt 27 temperatuurstanden selecteren, tussen de 80 °C en 220 °C, afgestemd op jouw haartype. Heb je dun haar dan schakel je een lage temperatuur in. Voor dikke lokken kies je voor een hogere stand.
  • Wil je een keer voor een ander kapsel gaan, maak dan gemakkelijk slag of losse krullen in je haar met de afgeronde platen van deze stijltang.
  • Is er geen stopcontact in de buurt van je kaptafel? Met het meedraaiende snoer van 3 meter is dit geen probleem.
  • De stijltang is razendsnel, binnen enkele seconden op de ingestelde temperatuur.

Zelf gebruik ik hem ook

Ik mag dan wel lang haar hebben, dik is het allerminst. Ik maak met de stijltang wel eens krullen in mijn staart. Dat gaat heel eenvoudig, kijk deze video maar eens (en let vooral ook even op haar supermooie CHI stijltang!!)

Dit jaar vieren Mia en Sanne voor het eerst alleen Oud & Nieuw

Die meiden, 15 jaar en dan al alleen Oud & Nieuw willen vieren. Ze gaan naar Mia’s vriendje (!), die in Zandvoort woont. Ik breng ze er uiteraard naartoe, want zo over straat in hun minirokjes… 🙂 Uiteraard was ik vroeger geen haar anders!

En over haren gesproken, de CHI stijltang is dus een aanrader en je kunt hem via CoolBlue heel eenvoudig online kopen (ook bezorging op zondag!)

OOTD Mia en Sanne

Outfits via StoerenChique.nl

Advertisement