849 Caran d'Ache

De nieuwe 849 Caran d’Ache pennen hebben een flitsende, nieuwe look: fluoriserend! Ze kwamen goed van pas tijdens mijn taalreis laatst. En het leuke is, OHIMP mag 4x een fluo Caran d’Ache pen weggeven, t.w.v. 24,50 euro!

De schrijf-, teken-, en verfmaterialen van het Zwitserse merk Caran d’Ache staan bekend om hun superieure kwaliteit. Daarnaast zien de producten er qua design ook fantastisch uit. Eerder mocht ik al de 849 Caran d’Ache pen in rosé goud proberen, en een uitgebreide kleurset van kleurpotloden en kleurboek. Meer daarover lees je hier.

849 Caran d'Ache fluo

849 Caran d’Ache pennen in fluo-look

Sinds kort zijn er nieuwe modellen van de 849 Caran d’Ache pennen gelanceerd, in hele mooie fluorescerende kleuren: geel, oranje, groen en roze. Deze pennen zien er prachtig uit, schrijven heerlijk (blauw) en kon ik goed gebruiken tijdens de taalreis die Mia en ik laatst maakten.

Dit is wat Caran d’Ache zelf over de 849 pennen zegt:

Trendy, modern en flashy. De 849 PopLine balpen gaat niet onopgemerkt. Optimaal comfort wanneer je ermee schrijft. De 849 PopLine balpen past bij je stemming en is super stijlvol. Betrouwbaar en duurzaam. Met deze pen schrijf je gemakkelijk 600 A4-pagina’s vol, dankzij het bekende Goliath-inktpatroon.

Deze winactie is geëindigd

Winnen: 4x fluo 849 Caran d’Ache pennen:

Van Caran d’Ache mag ik 4 lezers blij maken met een fluorescerende 849 Caran d’Ache balpen, t.w.v. 24,50 euro. Leuk voor het nieuwe schooljaar van jouw zoon/dochter? Of voor je eigen schrijfsels natuurlijk.

Meedoen is heel makkelijk. Laat mij in een reactie onder deze blog weten voor wie jij deze pen zou willen winnen en naar welke kleur jouw voorkeur uitgaat en… wie weet! Meer informatie over de 849 Caran d’Ache pennen vind je hier.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!!