Het is weer tijd, voor een prachtige winactie! Dit keer mag OHIMP het nieuwste model Daniel Wellington horloge weggeven! Een prachtig, zwart model met een bandje van staal.

Maar goed, misschien draag jij wel helemaal geen horloge meer, omdat je altijd op je telefoon kijkt hoe laat het is… Zonde, want met het nieuwste model Daniel Wellington horloge mag je gezien worden! Natuurlijk, dat je de tijd er vanaf kunt lezen is heel handig, maar deze watch is verder ook gewoon een mooi sieraad om je pols! Mia is het levende bewijs, zij loopt al ruim een week rond met haar DW, met de klok nog steeds op zomertijd 😉

Tijdloze, klassieke modellen

De horloges van Daniel Wellington kenmerken zich door hun klassieke eenvoud: een grote ronde wijzerplaat en een tijdloos – al dan niet kleurrijk – bandje. Sommige modellen doen mij denken aan het oude horloge van mijn opa. En als je iets meer weet van de oorsprong van Daniel Wellington, dan kom je erachter dat het retro uiterlijk een hele bewuste keuze is.

Kijk, dit is het nieuwe model Daniel Wellington horloge, de Classic Petite Ashfield. Dit ultradunne horloge heeft een matzwarte band van ‘mesh’ (=flexibel staal) en prachtige zwarte wijzerplaat.

nieuwste model Daniel Wellington horloge

Van de Classic Petite Ashfield mag OHIMP er eentje weggeven!

Meedoen aan deze winactie is uiteraard weer heel gemakkelijk. Laat ons in een reactie onder deze blog weten waarom jij het horloge heel graag zou willen winnen en… wie weet! De winnaar wordt over ongeveer 3 weken bekend gemaakt. Ook fijn natuurlijk als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!!

Kun je niet wachten? Gebruik dan de 15% kortingscode!

En die code is DUBOIS (leuk hè ;-)) Met deze code krijg je 15% korting op elk Daniel Wellington horloge naar keuze.