Een heerlijke winactie weer op OHIMP! Letterlijk, want met deze complete verzorgingsset van O’right heb je pure verwennerij voor je haar te pakken. Er zijn verschillende productlijnen dus je mag zelf kiezen welke het beste bij jou past. 

Met de koude en gure dagen in het vooruitzicht gillen onze haren om wat extra aandacht. De droge lucht, binnen en buiten, doen namelijk eerder kwaad dan goed.

Tip: check deze 5 tips om je haar winterklaar te maken

De producten van O’right: pure en natuurlijke haarverzorging

De producten van O’right kunnen 100% groen genoemd worden. Ze zijn:

  • ecologisch en natuurlijk
  • proefdiervrij en vegan
  • duurzaam en verantwoord
  • vrij van sulfaten, parabenen en andere kwalijke stoffen.

Daar komt bij: ze geuren allemaal heerlijk (natuurlijke stoffen!) en doen heel veel goeds voor onze kapsels. Er zijn verschillende productlijnen die afgestemd zijn op onze haartypes. Zo heb ik gekozen voor de Recoffee lijn, deze zijn geschikt voor droog en/of gekruld haar. De hydraterende, anti-aging en UV-beschermende kenmerken zorgen ervoor dat het haar gevoed wordt en weer mooi, zacht en glanzend is. Kijk, dat kan mijn haar wel gebruiken in deze koude periode van het jaar.

giftset O'right

Winnen: een giftset naar keuze met producten van O’right

O’right heeft met de feestdagen in het vooruitzicht heerlijke giftsets samengesteld uit hun verschillende productlijnen. Een pakket met deze producten kost gewoonlijk 60 euro en er zijn 9 verschillende pakketten verkrijgbaar, die allen bestaan uit shampoo, conditioner en olie. OHIMP mag 2 lezers blij maken met een giftset naar keuze! Welke set past het beste bij jou?

Meedoen is heel makkelijk: laat in een reactie onder deze blog weten welke productlijn het beste bij jou past en… wie weet! De 2 winnaars worden over ongeveer 3 weken bekend gemaakt. Ik word natuurlijk ook heel blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en dit bericht deelt. Heel veel succes!

producten van O'right