poster van Piet Hein Eek

Er zijn van die jaren, dan heb je gewoon geen zin in een kerstboom. Of je hebt dat wel, maar vindt 1 boom niet genoeg. Dan is de kerstboom poster van Piet Hein Eek in deze gevallen misschien wel dé oplossing. 

De kerstboom poster wil ik eigenlijk al een tijdje hebben. Ik zag hem dit jaar weer voorbijkomen op de Woonbeurs maar had geen idee waar ik deze kon krijgen. Nou, gevonden hoor! De poster is een ontwerp van Piet Hein Eek en vormgegeven door Studio Boot. Laatstgenoemde studio is een kei in het grafisch vormgeven van o.a. posters. Kijk, wat vind je van deze exemplaren?

Deze winactie is afgelopen

Winnen: 2x een kerstboom poster van Piet Hein Eek en Studio Boot

2 Lezers van OHIMP mag ik blij maken met deze geweldig leuke kerstposter. Het formaat is A0 (841 mm x 1189 mm), dus lekker groot.

kerstposter

(Trouwens, het marmer dat je ziet op de foto is gewoon behang, ook van Piet Hein Eek. Bij NLXL zie je alle soorten die er verkrijgbaar zijn).

Meedoen aan deze winactie is heel makkelijk.

Laat mij in een reactie onder deze blog weten waarom jij deze kerstposter wilt winnen en… wie weet! De winnaars maak ik dit keer al over 1 week bekend, zodat je de poster nog voor de kerst in huis hebt.

Natuurlijk word ik ook erg blij van als je je abonneert op OHIMP op Facebook en mijn YouTube kanaal. Veel succes!!

kerstposter Studio Boot