Witte tanden, dat willen we toch allemaal? Dus toen ik de vraag kreeg of wij de houtskool poeder tandpasta wilden proberen, een natuurlijk middel om je tanden witter te maken, twijfelde ik geen moment.

Charcoal (houtskool) is tegenwoordig een heel populair ingrediënt in verschillende schoonheidsmiddelen. Zo probeerde Mia een tijdje terug al een zogenaamd houtskoolmasker, voor een diepe reiniging en glanzend velletje. Het merk BLOOMR levert de Coconut Charcoal tandpoeder en garandeert hierbij 100% biologische poeder uit biologisch geteelde kokosnoten. De poederdeeltjes van deze houtskool poeder tandpasta zijn heel fijn en zouden alle onzuiverheden van je tanden verwijderen, zonder het tandglazuur te beschadigen. Je kunt het zelfs elke dag gebruiken!

BLOOMR coconut charcoal

Aan de slag met de houtskool poeder tandpasta

Ken je de poedertandpasta Smokers nog van vroeger? Volgens mij hadden mijn ouders altijd zo’n potje staan om de aanslag op de tanden eens in de zoveel tijd aan te pakken. Volgens mij was het een enorm agressief goedje maar natuurlijk heb ik het zelf ook meermaals toegepast. De BLOOMR Coconut Charcaol tandpasta pas je op dezelfde wijze toe, alleen is het dus 100% veilig.

  1. Maak je tandenborstel nat.
  2. Tip ‘em in de poeder.
  3. Poets rustig in cirkeltjes voor 2-4 minuten.
  4. Laat eventueel nog heel even inwerken.
  5. Spoelen, en klaar!

Monsterachtig Snapchatfilter

Terwijl Mia en ik poetsen met de houtskool poeder tandpasta kan ik het natuurlijk niet laten om even in de spiegel te kijken. WOW is me dat schrikken!! Ik hoop niet dat de postbode toevallig net langskomt. Van Mia mag ik geen foto maken van haar zwarte tanden, maar zelf kan ik het niet laten. Er moet wel een filtertje aan te pas komen, anders schrikken jullie ook teveel 😉

houtskool poeder tandpasta BLOOMR

Na het poetsen en grondig spoelen hebben we echt hele gladde tanden en ze lijken zelfs gelijk wel al wat witter? De BLOOMR Coconut Charcoal tandpasta is hier verkrijgbaar. Wij zijn fan!

Deze winactie is verlopen

OHIMP mag 2 sets houtskooltandpasta + bamboo tandenborstel weggeven

Wil jij zelf graag de BLOOMR tandpasta uitproberen? Goed nieuws, want OHIMP mag 2 keer een set weggeven. Je krijgt dan 1 potje houtskool poeder tandpasta en een bamboo tandenborstel. Meedoen is heel makkelijk: laat ons in een reactie onder deze blog weten wat voor producten jij graag nog meer getest zou willen zien in de rubriek Mama Mia Test en… wie weet!

Ook heel fijn natuurlijk als je de Facebookpagina van OHIMP wilt liken en als je dit bericht deelt. Winnaars worden over ongeveer 2 a 3 weken bekend gemaakt. Heel veel succes!!