Wist jij dat het woord Kerstmis een woordwaarde heeft van 13 punten? Je kunt dus beter kerstbal hebben, dat is een puntje meer. Nee, ik ben niet helemaal gek geworden. Ik ben gewoon blij met mijn Scrabble lichtsnoer! Een lichtsnoer met een boodschap van maximaal 10 letters, dus je moet wel even goed nadenken. Begin maar vast, want wie weet hangt dit lichtsnoer straks bij jou. OHIMP mag er twee weggeven!

In de zomer wordt er op de strandhuisjes regelmatig gescrabbeld. Uit kasten en onder bedden vandaan komen de oudste Scrabble spellen. Met jaren 70 washandjes, waar de letters in zitten. Of prachtige zelf genaaide zakjes. Dat klinkt lieflijk, maar wat daarna gebeurt is dat zeker niet. Er wordt keihard gespeeld, met het woordenboek op schoot en een schuin oog op de puntentelling. Tenminste, het eerste potje. Daarna wordt er meestal een fles wijn open getrokken en wordt het steeds lastiger om een goed woord te bedenken.

Kerstwens van 10 letters

In de winter is het stil aan het Scrabble front. Veel meer dan een potje Wordfeud op afstand gebeurt er niet. Totdat ik het Scrabble lichtsnoer kreeg tenminste. Perfect voor de kerstdagen, een sfeervol lichtje met een boodschap. Nu zit ik weer helemaal in de lettercombinaties. Het Scrabble lichtsnoer heeft 10 vlakken. Verzin daar maar eens een passende tekst in voor de kerst!

Scrabble lichtsnoer zelf beplakken, keer op keer

Het Scrabble lichtsnoer heeft 10 vierkante lichtvlakken, die precies lijken op de letters van je Scrabble spel, maar dan wat groter. In de doos ook een paar vellen stickers met alle letters. Je plakt zelf je favoriete combinatie op de lichtvlakken en klaar is Kees. Ik koos nu voor een kerstwens, maar ben nu al aan het broeden op een boodschap voor oudejaarsavond. En dan krijgen we natuurlijk nog verjaardagen, andere feestdagen en gewoon, een leuke boodschap voor tussendoor. Je kunt de stickers hergebruiken, dus leef je uit!

Kijk dat snoer eens shinen onder mijn veranda. De perfecte oplossing voor die toch wat kale houten wand. Kerstmuziekje erbij en een glaasje gluhwein. Ik ben klaar voor de kerst.

scrabble lichtsnoer

Deze winactie is verlopen

Winnen: 2x een Scrabble lichtsnoer

Wil jij ook zo’n Scrabble lichtsnoer met een eigen tekst. Je kunt hem hier kopen voor 39,95 eur. Maar, je kunt ook meedoen met onze winactie. OHIMP mag twee exemplaren weggeven. Meedoen is heel gemakkelijk. Laat hieronder in een reactie weten welke tekst jij op je Scrabble lichtsnoer zou plakken. En denk er aan: niet meer dan 10 letters! Wie weet hangen deze gezellige lampjes straks bij jou in huis.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je de Facebookpagina van OHIMP wilt liken en als je dit bericht deelt. Winnaars worden over ongeveer 2 weken bekend gemaakt. Heel veel succes!!

scrabble lampjes