Slowcooker fan Wilma deelt deze week haar heerlijke recept voor pastasaus met draadjesvlees. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.
Misschien wist je het al, maar OHIMP heeft een zusje op Facebook, een slowcookerrecepten pagina. Op deze pagina delen we recepten die allen gemaakt zijn met behulp van de slowcooker. En deze pagina leeft! Zo deelde fan Wilma deze week haar heerlijke recept voor pastasaus met draadjesvlees.
Ingrediënten voor de pastasaus met draadjesvlees:
- 750 gram runderlappen
- 1 rode paprika, in blokjes
- 3 stengels bleekselderij, in kleine stukjes
- 1 winterpeen, geraspt
- 1 ui, gesnipperd
- 3 teentjes knoflook, fijngehakt
- 250 ml rode wijn
- 1 blikje tomatenblokjes
- 1 blikje tomatenpuree (140 gram)
- ½ eetlepel gedroogde oregano
- 1 runderbouillonblokje
En zo maak je de saus:
Snijd de runderlappen in tweeën en bak ze even aan in wat boter. Leg het vlees in de slowcooker en voeg alle overige ingrediënten toe. Stel de pan in op de hoge stand en laat alles in ca. 6 uur gaar worden. Haal het vlees uit de pan en trek het uit elkaar met twee vorken. Roer het vlees vervolgens weer door de saus. Breng de pastasaus op smaak met peper, zout en eventueel wat chilipoeder voor een beetje extra pit.
Eet smakelijk!
Heb jij ook een favoriet slowcookerrecept?
Hou jij ook van koken met de slowcooker en heb je een favoriet recept? En zou je het leuk vinden om jouw recept terug te zien in een blog op OHIMP en op de Facebook slowcookerrecepten pagina? Laat dan een berichtje achter onder deze blog of op onze Facebookpagina. Ik heb voor een volledig artikel een voor- en nafoto nodig en de volledige beschrijving van de ingrediënten en de bereiding. Ben benieuwd!
Recent Comments