Wat een weertje was het weer de afgelopen week. Niet te geloven, ruim boven de 20 graden, in oktober! De panty’s en maillots zijn in de kast gebleven. Ik heb afgelopen week veel jeans gedragen (zelfs een mom jeans!) en schoenen met printjes.

Heel stiekem ben ik wel een beetje klaar met het mooie weer. Natuurlijk, het is superlekker om nog even bij een strandtent neer te strijken of ’s avonds in de tuin te eten. Maar ik heb ook zin in mijn haardje, warme vesten en om onder een dekentje wegkruipen op de bank. Ik heb de afgelopen week zelfs een keer op sandalen rondgelopen! (zie de outfit van donderdag).

Maandag

Op maandag draag ik naar kantoor:

 • Een rode tuniek van Selected Femme (2017)
 • Een zwart, oversized colbert van H&M (ook een oudje)
 • Een skinny jeans van 7forallmankind (Deze broeken zijn allesbehalve goedkoop maar dan heb je ook wel wat. De mijne heb ik al 3 jaar en is nog steeds prachtig en wat zit hij lekker! Draagt gewoon als een legging. )
 • Laarsjes met leopard print van het merk Lina Locchi (verkrijgbaar bij Van den Assem en Wehkamp)

outfit post week 41

tijgerprint laarsjes

Dinsdag

Op dinsdag trek ik min of meer een soortgelijke outfit aan als maandag:

 • een roestbruin tuniek (Scotch & Soda 2018)
 • zwarte broek met striksluiting (Scotch & Soda 2018)
 • Snake laarsjes met gespen (Sacha, 2017)

Scotch and Soda outfit

Sacha laarzen

scotch and soda broek

Woensdag

Ook woensdag is een kantoordag en dan combineer ik de volgende items:

 • creme tuniek (Scotch & Soda 2018)
 • jeans van Zara (oudje)
 • veterschoenen van Clarks met camouflageprint

clarks camouflage

Donderdag

Op donderdag heb ik weer een halve werkdag. ’s Morgens draag ik niet veel bijzonders en ’s middags ga ik lekker bloggen in de tuin. Ik draag:

 • Een wit basis shirt met een wat hogere hals (Zara, ligt nu in de winkel voor 9,95 euro)
 • Mom jeans (wat een naam he, ik droeg dit model broeken als puber in de eighties ;-)) (Zara, ligt nu in de winkel)
 • Birkenstocks met panterprint (via Zalando Lounge).

mom jeans

Die mom jeans zit trouwens heerlijk! Hij is wat hoger in de taille dus valt perfect over de buik. De pijpen zijn wat wijder en de broek kruipt bij mij ook niet omhoog als je gaat zitten.

En, ben je geïnspireerd geraakt?

Ik zie online ook heel veel leuke schoenen met prints. Deze bijvoorbeeld op Wehkamp.nl. Nu met 20% korting! Doe er je voordeel mee.

Outfit post week 39 │4x een kantooroutfit