Winnen: k’aschka ring met verwisselbare steen

Al tijden ben ik op zoek naar een zilveren ring met verwisselbare steen. Maar let wel, zonder dat de setting met steen gelijk als een torentje op mijn vinger huist. Ik kom uit bij het merk k’aschka en val als een blok voor de complete collectie. Ik hoop jullie ook, want ik mag een ring met verwisselbare steen (t.w.v. 229,-) weggeven!

Wat een VETTE winactie weer! Ik hoop hoor het jullie denken. En terecht! Want deze ring is werkelijk waar zo mooi. Hij is gemaakt van 925 zilver en verkrijgbaar met verschillende steentjes die je gemakkelijk kunt verwisselen. Handig, zo kun je de ring perfect matchen met je kleding en/of humeur.

Hoe het werkt, het wisselen van steen?

Kinderlijk eenvoudig, met het bijgeleverde sleuteltje. Onderop de setting zit een klein gaatje en daar duw je het sleuteltje in. Het steentje wipt er vervolgens heel gemakkelijk uit en kun je vervangen door een ander steentje. Dit werkt magnetisch, dus je hoeft ook niet bang te zijn dat de steen losdraait of eruit valt.

Zie je die vierkantjes in het ronde doosje? Dat zijn allemaal steentjes die je in de ring kunt plaatsen.Wat zal ik vandaag doen, petrol?

Nee, ik ga voor rood. Past mooi bij mijn nagels 😉

De collectie sieraden van Kaschka

Pas 3 jaar geleden is Kaschka begonnen met haar sieradenlijn. Ik wijd hier nu niet teveel over uit, dat komt een volgende keer wel als ik haar atelier ga bezoeken (en misschien zelfs wel NOG een winactie met haar ga opzetten!!). In ieder geval ben ik erg onder de indruk van haar collectie. Ze ontwerpt ringen, armbanden, oorbellen en kettingen, in verschillende soorten en maten en prijsklassen. De sieraden met de grotere settings, die hebben allemaal verwisselbare stenen. De kleinere settings, die zijn direct verkrijgbaar in verschillende kleurtjes.

Deze winactie is afgelopen

Winnen: ring met verwisselbare steen

Van Kaschka mag ik 1 iemand blij maken met een 925 vierkante, zilveren ring met verwisselbare steen t.w.v. 229,- euro. Je krijgt er zelfs nog iets extra’s bij:

 • 3 kleurtjes steen naar keuze t.w.v. 27,- euro
 • 1x 925 zilver flexibele ring t.w.v. 39,- euro (dat is de andere ring die je op de foto’s ziet)

Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten welke kleur steen jij het allerliefst zou willen winnen en… wie weet! De verschillende kleurtjes kun je hier op de site van Kaschka bekijken. De winnaar maak ik over 3 weken bekend.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!!
187 thoughts on “Winnen: k’aschka ring met verwisselbare steen

  1. Stephanie post

   Ten eerste WAUW Wat een geweldig mooie Ring. Zelf heb ik ook een ring waarvan je de steen kan verwisselen maar omdat dat magneet is raak ik hem nog wel eens kwijt. Maar deze geweldige kaschka ring en vooral in de kleur navy is zo mooi en zal met de handige kindvriendelijke sluiting niet los gaan van de ring waardoor je nooit bang hoeft te zijn dat hij op een dag weg is. Ik ben helemaal in love met de Kaschka ring. Ik ben over een paar dagen jArig Dit zou een mooi verjaardags cadeau zijn.

   Reply
 1. Kristel

  Wow wat een super mooie en hele gave prijs. Rood is de kleur van de liefde en mijn lievelingskleur 🙂 kijk in mijn huis en je ziet rood 🙂 en ook mijn nagels zijn vaak rood gelakt. Nu al een match made in heaven.

  Reply
 2. Karin

  Voor deze mooie actie kruip ik onder m’n lurksteen vandaan 😉 De groene steen vind ik prachtig maar de lichtblauwe en de gele vind ik ook top!

  Groet,

  Karin

  Reply
 3. Paula Parmentier

  Wouwie….mooi zeg. Wat apart. Daar houd ik van. Ik doe graag mee. Wat een prachtig concept. Ik zou gaan voor zwart,blauw en groenachtig.

  Reply
 4. Nadine

  Super schattig! Vind deze eigenlijk leuker dan die van Mi moneda of Imenso. De vierkante vorm vind ik veel stoerder staan. De mintgroene vind ik leuk! Past zeker ook bij mijn lievelingsnagellak 😉

  Reply
 5. Heleen plas

  WoW, de blauwe zou ik heel graag aan mijn vinger zien. Ik Heb over twee maanden een bruiloft waarbij ik een blauwe jurk draag en nog opzoek ben naar een passend sieraad! Hoe leuk zou het zijn als ik die dag die mooie blauwe kleur kan dragen om mijn vinger. Word ik toch ook een soort van ten huwelijk gevraagd door K’ Aschka 😉 en dan zeg ik JA!!!

  Reply
 6. ressejac-duparc

  Wederom een leuke winactie! Persoonlijk vind ik de rode steen prachtig en t hele idee van t systeem is top, erg mooi allemaal hoor

  Reply
 7. Jenny van Kempen

  Wat een goed systeem zeg! Heb je iedere keer een ander sieraad om. Mijn favoriete kleur is zwart! Omdat je die kleur overal bij kunt dragen. En het staat leuk bij een spijkerbroek of sjiek bij een mooie jurk, het kan altijd! Uiteraard is rood of marineblauw ook prachtig, ter afwisseling 😉

  Reply
 8. Wanda Berg

  Goedemorgen wat een geweldige kans op deze prachtige ring, vind de roze vierkant glossy echt een fantastische kleur hopelijk mag ik deze mooie ring winnen ouders echt zo gaaf zijn. Heb deze geweldige actie op mijn tijdlijn gedeeld

  Reply
 9. Eveline

  Wow, mooi hoor! Ben al tijden op zoek naar statement jewellery! Ik vind bruin en glossy nude erg mooi, maar als ik er eentje moet kiezen wordt het legergroen: prachtig!! ✨

  Reply
 10. ansuya lalay

  Super mooi. Ben gek op ringen
  Ben gek op ringen lol hoe groter hoe beter. Maar ook klein schattige ringentjes helemaal goed.
  De kleuren dievik mooi vind zijn petrol blauw. Navy blauw en wit. Ale 3 super stijlvol en super te combineren

  Reply
 11. Yanda

  Ik ga voor mint! Dat is echt mijn kleur. En combineert goed met mijn kleding. Even meer kleur in de wereld brengen. ☺

  Reply
 12. Mariëlle Kersbergen

  Wauw supermooi! Alle kleuren zijn mooi! Maar als ik moet kiezen: rose glossy, mint en spijkerbroekblauw!

  Reply
 13. Lianne

  Prachtig! Heel tof dat je je kleur kunt matchen aan je humeur 😉 ik zou voor geel gaan, lekker vrolijk, om me alvast op de lente te verheugen 🙂

  Reply
 14. Ilse Verbraak-Stuyts

  Wat een ontzettend gave en bijzondere winactie!

  Ik zou denk ik al eerst vallen voor de petrol glossy steen. Heel bijzondere kleur!!

  Nu drie weken duimen!!

  Reply
 15. Paulien van de Beek

  Absoluut groen! Bij m’n ogen en m’n bruine handen

  Super mooie ring en fantastisch idee dat je stenen kan wisselen!
  Zo lijkt het elke keer of je nieuwe ring hebt

  Reply
 16. Patty

  Ik zie een hele mooie blauwe in het doosje
  Daar zou ik voor kiezen
  Blauw is mijn favoriete kleur
  En ik draag heel graag denim
  Maat wat een mooie ring
  En erg leuk dat je er een andere kleur steen in kan doen
  Ik doe graag mee met deze mooie win actie

  Reply
 17. Jacqueline Brouwer

  Inlay vierkant roze glossy past super gaaf bij mijn nieuwe poncho/vest waar ook de roze kleur in zit . I love it!

  Reply
 18. Stephanie post

  Ten eerste WAUW Wat een geweldig mooie Ring. Zelf heb ik ook een ring waarvan je de steen kan verwisselen maar omdat dat magneet is raak ik hem nog wel eens kwijt. Maar deze geweldige kaschka ring en vooral in de kleur navy is zo mooi en zal met de handige kindvriendelijke sluiting niet los gaan van de ring waardoor je nooit bang hoeft te zijn dat hij op een dag weg is. Ik ben helemaal in love met de Kaschka ring. Ik ben over een paar dagen jArig Dit zou een mooi verjaardags cadeau zijn.

  Reply
 19. Marlon van der Leest

  Wauw! Wat een geweldige actie! Dit is helemaal mijn ding (ring) ;). Dan kan ik iedere dag mijn ring aanpassen aan mijn outfit! Ik doe dus dolgraag mee en mijn favoriet is de glossy roze steen, maar de andere kleuren vind ik ook geweldig! Ik heb geliked, gedeeld en ik volg je al via FB.

  Reply
 20. marianne de bruin

  wat een mooie ring en wat een moeilijke keuze. maar toch springt er wat mij betreft 1 kleur uit. Taupe.
  fantastisch

  Reply
 21. Willianne

  Super mooi! De groene vind ik heel erg mooi! Maar de gele zou ik ook kiezen… Gaaf voor de zomer!
  Ketting is ook heel mooi, kan die gelijk op mijn verlanglijstje:D Doe heel graag mee!

  Reply
 22. Kim Stolk

  Wat een supertoffe actie!! Leuk dat je iemand hier blij mee mag maken :). Ik vind de lichtblauwe steen helemaal geweldig!!

  Groetjes Kim

  Reply
 23. Liane Baltus

  WoW, wat een leuke actie. Ik weet niet waarom, want het combineert echt bij geen enkel kledingstuk van mij, maar ik val als een blok voor de gele steen.
  Dat betekent nieuwe kleding shoppen, of de ring met gele steen gewoon dragen als extra opvallend item. Klinkt ook goed, ik kan niet wachten!

  Reply
 24. Mirjam Hellingman

  Deze Lady in Red gaat in eerste instantie natuurlijk voor rood!

  Hoewel ik vind royalblauw ook koninklijk mooi. Geen probeem. Met deze ring kan ik deze prachtige kleuren gewoon omwisselen.

  Reply
 25. Folkje

  Ik hou van grote ringen en verwisselbaar vind ik ook super, zoiets als deze mooie ring heb ik nog niet
  Ik doe dus heel graag mee en vindt de petrol blauw een prachtige kleur

  Groetjes Folkje

  Reply
 26. Marloes Bliek

  Hi Bonnie, leuk dat je deze ring hebt gevonden, inderdaad veel platter dan die andere verwisselbaresieraden en met mooie stenen ook nog! Ik zou de blauwe kiezen en de nude en pff nog iets… de mint! Echt heel mooi product, dus ik ga nu heel hard duimen!!

  Reply
 27. Riekie Bos

  wat een onwijs toffe ring en ideaal zeg dat je die steentjes met een magneetje kunt vervangen, zo past de ring bij iedere outfit!
  ROZE GLOSSY vind ik de allermooiste kleur.
  Fijne zondag, duim duim duim en groetjes van Riekie

  Reply
 28. Rebecca

  Prachtig ❤
  Wat een leuk idee om dan de steentjes te kunnen verwisselen
  Boel mooie kleuren
  Mijn voorkeur gaat uit naar de petrol steen
  Mooi en warm

  Reply
 29. gea

  Onmisbaar,frisse wind in het nieuwe jaar…Idee!!!
  Daar ben ik aan toe.
  Door 3x anders! Maak je,je outfit even spannender.
  Doe graag mee & zou voor witte gaan.

  Reply
 30. Hanny Bisschop

  Gaaf! Maakt niet uit welke kleur. De stenen vallen best mee qua prijs. Ik wil altijd matchen met mijn kleding…..dus wil ze allemaal!

  Reply
 31. Ingrid Kroes

  Ooh die ring zou een mooie aanvulling zijn, want die prachtige ketting van Kaschka heb ik al met veel verschillende kleuren waardoor ik hem bijna dagelijks draag! De ring lijkt me supermooi met die okergele steen en daarna gauw uitbreiden 🙂 zodat je altijd een mooi setje hebt.

  Reply
 32. Kirsten Bruijnes

  Super mooie ring. Met name de petrol blauwe versie vind ik prachtig!! Het zou mooi staan bij mijn kleding!! Liefs Kirsten

  Reply
 33. maureen van geuns

  Schitterende ring. Het leuke is door dat je de stenen kunt verwisselen je het zowel sportief als netjes kan dragen. In eerste instantie zou ik voor de kleur zwart gaan want ik draag graag zwart, en zo krijg je een mooi geheel.

  Reply
 34. Charlotte

  Geel, mint en ook puur wit 🙂 Dan weet ik zeker dat mijn favo kleurtje erbij zit. En kan ik eindeloos variëren. Met bijpassende schoenen en leuke kleren. Ja het lijkt me reuze fijn. Om de gelukkige winnaar te zijn.

  Reply
 35. Josje

  Wauw wat een leuke actie! De sieraden van K’aschka zijn echt super mooi! En de service in het atelier is heel erg goed! Zeker de moeite om een keer een kijkje te nemen! De kleuren van de verwisselbare ringen en ketting zijn allemaal mooi! Lastig kiezen.. dus ik doe graag mee met de winactie

  Reply
 36. Ellen van Geene

  *Wauw* dit is een superactie!
  Ik volg Kaschka al sinds ze net is gestart. Ze maakt prachtige spullen. Ben ook benieuwd naar je – behind the scenes – rapportage. Zelf heb ik die grote ketting met ronde verwisselbare steentjes. Ben groot fan van wat ze maakt omdat ik ook haar enorme liefde voor kleuren deel.
  Als ik mocht kiezen, dan zou ik voor petrol gaan (staat nog niet op de website maar is haar nieuwste kleur). Ik draag het allerliefst een spijkerbroek en deze kleur komt het dichtste bij. Of misschien wel voor knalgeel om een duidelijk statement voor kleur te maken 😉

  Reply
 37. Jacques Leliveld

  wat een gaaf idee, dat verwisselen., maar een ding is zeker.. je hebt 2 handen nodig.. dus kan niet.. “met één hand in je zak”..(woordspeling) Ik denk dat ik ga voor de royalblauw, maar laat keuze straks graag aan mijn schat over. Wel eerst ff winnen natuurlijk. Ben benieuwd

  Reply
 38. Laura veelenturf

  Heel graag met zwart! Ben superfan van Kaschka,heb al armbanden en oorbellen van haar,maar durfde nog geen ring te kopen,omdat ik heel veel ging afvallen,en dan zou hij weer te groot zijn. Inmiddels pas ik na jaren mn trouwring weer,dus zijn mn vingers weer zoals vroeger, nu nog de ring,dan heb ik complete set!

  Reply
 39. Lenie

  Wow wouw wouw prachtig die ring voor al die zwarte of leger groen, ik Ben zo gek op ringen ik draag ze altijd . doe graag mee!

  Reply
 40. Mariëlle

  Wat een brilliant idee want saaie ringen zijn er al teveel. Een ring is toch iets wat 1 Is met je vinger en ik persoonlijk wissel niet graag van ring maar wel van kleur en als dan smorgens geel om je vinger ziet schijnt de zon al voordat ik de gordijnen open doe smiddags blauw om bij elk wolkje toch een blauwe lucht te hebben en savonds met mint weer lekker tot rust te komen. ik denk dat mijn trouwring jaloers zal zijn

  Reply
 41. Nancy van Heck

  De mint vind ik erg mooi ik hoop dat ik het mag winnen aangezien ik toe ben aan een nieuwe ring nu mijn vingers dunner zijn geworden met flink afvallen.

  Reply
 42. Martine

  Echt heel erg mooi vind ik deze ring!!!! Wanneer ik een kleur mag kiezen zou ik voor zwart gaan als mooie basis. En als ik er drie zou mogen uitkiezen zou ik de rode en de gele erbij kiezen. Ik heb het bericht geliked en gedeeld, ik ben nu druk aan het duimen!!!

  Reply
 43. dientjuh jansen

  Ik zou gaan voor geel omdat ik geel een hele vrolijke kleur vind en als ik naar deze prachtige ring kijk word ik ook heel erg vrolijk !! wat een Beauty die je overal mee kan combineren dat is toch wat iedere vrouw wil !

  Reply
 44. Maxime Strobbe

  Jaaa! Wat leuk!! Een nieuw-Venneps bedrijf die ik al een tijdje volg en menig sieraden van haar op m’n verlanglijstje heb staan!

  Ik zou gaan voor zwart, matched goed bij alle outfits en maakt de ring in mijn optiek ook stoerder!

  Reply
 45. Iris

  Zoooooooo wat gaaaf!!!! Super leuk dat je ook van kleurtjes kan wisselen. Mijn favoriet is de roze glossy! Lekker subtiel 🙂 Al vind ik de gele ooook geweldig!! oeh haha lastig kiezen!

  Reply
 46. Petra

  Wauw, wat een supergave ring, hier val je als een blok voor als je dit ziet..Zelf zou ik als allereerste kiezen voor de roze glossy steen ( fronst met haar wenkbrauw en bedenkt zich dat eigenlijk best vreemd dat haar voorkeur haast altijd naar roze uit blijft gaan) Ik doe dan ook weer graag mee aan deze winactie…

  Reply
 47. cindy creatief

  Wauw wat een mooie ring. Vind alle kleurtjes wel mooi maar welke het meest voor mij uitspringt dat is de Inlay in de kleur Mint. Lekker retro en 50’s stijl en daar houd ik van

  Reply
 48. Cassandra

  Wow wat een prachtige ring, ik vind de roze steen heel mooi, maar de mint kleur ook. Kan niet kiezen!

  Reply
 49. Marieke

  Ik zou exact dezelfde kleur kiezen als jij hebt gedaan! Perfect bij mooi rood gelakte nagels! Staat super bij je outfit, zo mooi dat ik hiervoor mee doe aan deze prijsvraag 🙂 My fingers are crossed!

  Reply
 50. Liesbeth

  Wat super super supergaaf! Ik doe graag mee. Ik vind minst heel leuk en zou super bij mijn kleding passen!

  Reply
 51. Kyra Papachristos

  oohhhh supergave winactie!! De sieradenlijn op flavourites live voor het eerst gezien en het was liefde op het eerste gezicht!! Misschien is dit het begin van een langere relatie en kan ik de liefde daarna uitbreiden;)
  Uiteraard gedeeld op Facebook, en OHIMP een like gegeven.
  Groen of taupe kleur vind ik erg mooi..

  Reply
 52. Eve Allijn

  Ik kan niet kiezen! Bij elke steen denk ik: oh die zou mooi passen bij die en die outfit, en die bij die andere outfit. Aaaah! Dan ga ik voor de kleur die bij mijn winterjas past, legergroen. Maar dat zou ik alleen kiezen als je me echt dwingt, want die andere kleuren zijn allemaal zo mooi! <3

  Reply
 53. Kyra Papachristos

  oohhhh supergave winactie!! De sieradenlijn op flavourites live voor het eerst gezien en het was liefde op het eerste gezicht!! Misschien is dit het begin van een langere relatie en kan ik de liefde daarna uitbreiden;)
  Taupe kleurig of groen zal de liefde bezegelen.

  Reply
 54. Jolie Krijbolder

  Dark nude glossy vind ik het mooist, maar eigenlijk zijn ze allemaal mooi. Gelukkig is er keuze genoeg, dus altijd aan te passen aan je outfit.

  Reply
 55. El

  Rood zou ik fantastisch vinden omdat ik (meestal) rode nagellak draag dus zou deze mooie ring er prachtig bij staan.

  Reply
 56. Vera Limpens

  Vrouwelijk en stoer tegelijkertijd! Ik hou ervan, niet te veel bling en toch een echte eyecatcher. Ik hoop dat ik deze beauty mag winnen. Donkerblauw is mijn lievelingskleur. Namasté

  Reply
 57. Marian B

  Wat leuk met verwisselbare steentjes, voor elke gelegenheid. Ik kan niet kiezen, vind bijna alle kleuren mooi! Petrol glossy is denk ik mijn favoriet.

  Reply
 58. willeke

  Meer dan mooi!
  Meer dan prachtig!
  Meer dan bijzonder!
  NUDE vind ik zo mooi!
  Wat ben je een geluksvogel als je deze ring wint!

  Reply
 59. Marieke

  Mooie ring, ik zit ook niet te wachten op enorme uitsteeksels. De legergroene is mooi, maar al de andere kleuren ook.

  Reply
 60. K.C. Hemert

  Waaaauw super gaaf. Mijn voorkeur gaat uit naar: Inlay vierkant taupe. Deze zou perfect bij mijn huidskleur passen, maar bovenal ook mijn (meeste) outfits. Dus ik maak heel graag kans op deze ring 🙂

  Reply
 61. Myrthe

  Mooie winactie, ik doe graag mee 🙂
  Ik was nog niet bekend met de kaschka, maar ik vind het super dat je ze kunt verwisselen en op die manier kunt personaliseren.
  Mijn favoriete kleurtje is roze, het lijkt me mooi natuurlijk bij mijn huidskleur.

  Reply
 62. Tess

  Wat een super leuke ring, ideaal dat je de steen kunt verwisselen, zo past hij bij iedere outfit. De dark nude glossy steen is mijn favoriet!

  Reply
 63. Jacoba Lamers

  Superactie!! Ik dacht dat ik al had meegedaan, maar nu dan bij dezen!
  Ik vind blauw heel erg mooi.. maar rood en wit ook.. 🙂
  Ik like One Hand in My Pocket op FB en deel de actie!

  Reply
 64. lisanne bons

  Wat een super actie. Dat kan je wel zien aan alle reacties! Ik vind petrol eigenlijk altijd een mooie kleur.

  Reply
 65. Karin Jørgensen

  Waaauw onwijs mooi! En kiezen tussen de leuke kleurtjes is ook lastig! Mijn voorkeur is denk ik: royal blauw, legergroen en de petrol glossy .

  Reply
 66. Moniek S

  Ik zou gaan voor een zwarte (en daarna Petrol Glossy en Royalblauw op mijn verlanglijstje zetten…)

  Reply
 67. Judith

  Wat een fantastische ring, en wat is het moeilijk om aan te geven wat mijn favoriete steen is. Ik denk dat ik voor grijs kies, deze kleur past gewoon overal bij zodat je ring niet meer af hoeft te doen!!

  Reply
 68. Anneliese de Waal

  Ik vind de blauwe kleur erg mooi, ik doe graag mee, echt een prachtige ring, vind alle stenen erg mooi van kleur, ziet er echt geweldig uit !!.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

  Reply
 69. Monique van Dusschoten

  Wauw prachtig zeg. Ik vind Inlay vierkant NUDE super mooi en het past ook perfect bij mijn nieuwe outfit die ik heb gekocht voor mijn nieuwe baan.

  Reply
 70. Sevda

  Wauw wat een supergave actie! Ik vind de nude kleur heel erg mooi 🙂
  Ik ga alvast duimen, veel succes met verloten!

  Reply
 71. Carla van Halteren

  Ik vind Dark Nude een mooie warme kleur. Van de ring word ik helemaal blij. Zo mooi, en dan verwisselbare steentjes, daar word ik helemaal blij van. Iedere keer weer een nieuw sieraad, wat wil je nog meer 🙂

  Reply
 72. Hanneke

  Wat een Superdesuper gave actie. Als ik voor een kleur zou moeten kiezen kom ik toch op roze uit…mijn favoriete/ lievelingskleur <3

  Tijdens mijn werk in de zorg mag ik (helaas) geen sieraden dragen. Dus als ik iets draag dan draag ik wel een sieraad waar ik blij van wordt. Dit is er zo eentje 😀

  Reply
 73. Ilona de Jong

  Wat cool, een volwassen versie van de stemmingsring die ik als puber droeg tot mijn vingers blauw waren 🙂
  Ik zou gaan voor Nude glossy.

  Reply
 74. Lizzy Lebbing

  Wow! Deze ring kan dus echt perfect staan bij elke outfit!

  Ik draag het meest zwart, en zwart staat eigenlijk wel bij alles, dus ik zou het liefst een zwarte steen winnen! Maar de rode zou ook goed bij me passen… lastig lastig!

  Zwart nummer 1, en daarna komt rood haha!

  Nu maar duimen dat ik hem win!!!

  Reply
 75. Diny Gijsberts

  ROOD maar aangezien er een lawine van reacties hier staan zal de mijne snel overzien worden denk ik ! Ik gun mij normaal zo’n luxe al niet ,laat staan dat ik er een zou winnen,waarom ook ? Iedereen heeft veel zieligere verhalen of redenen om het graag te winnen. Ik niet ,ik vind het gewoon mooi

  Reply
 76. Danielle Lagerburg

  Wat een prachtige ring. De kleur Inlay vierkant spijkerbroekblauw zou mijn voorkeur hebben.

  Reply
 77. Annemarieke Bos

  AAAAAAAAAAAAAA wat een gaaf exemplaar en wat leuk om de ring aan te passen aan je kleur van de dag!! Duimen maar. Mijn kleur is zwart. Daar pest iedereen mij mee. Jij hebt altijd alles zwart. Maar hier zou ik wel heel blij van worden.

  Reply
 78. sophie

  Woooow, heel erg mooi deze ringen!!
  Ik vind de legergroene inlay het mooist, omdat ik vooral zwart en legergroen in mijn kast heb hangen.

  Reply
 79. melissa van stipdonk

  Wauw wat een prachtige ring zeg! Roze is mijn lievelingskleur dus daar zou ik voor gaan

  Reply
 80. Annick Kooiman

  Oeh wat een mooie ring! Leuke actie ook. Ik vind de rode steen erg mooi! Zou het erg leuk lijken om de ring te winnen

  Reply
 81. Nabila Yakkioui

  OMG!!! Wat een prachtig ring!! En wat een geweldig actie ook!! Mijn favo kleur is zwart, basic en met alles te combineren. Zou super zijn als ik deze win! en dan rood en wit om af te wisselen.

  Reply
 82. Leonie Ranson

  Wat een leuke prijs is dit! Ik droom al eeuwen van zo’n ring, dus ik kan dit nauwelijks geloven. De groene vind ik de mooiste, maar eigenlijk zijn ze allemaal fantastisch.

  Reply
 83. Anouk Nijmeijer

  Ik ga deze ring niet voor mezelf houden maar geef hem aan een vriendin die net haar droom heeft moeten opgeven. Deze ring zal ze helemaal geweldig vinden! Welke kleuren ze zal kiezen? Waarschijnlijk de meest opvallende ik zelf vindt de spijkerbroek blauwe heel mooi

  Reply
 84. Angela ten Ham

  Wat een ingenieus idee. Als stoere vrouw zou ik kiezen voor de kleur spijkerbroekblauw. Past precies bij wie ik ben.

  Reply
 85. Ferry

  Blauw! De ring zou sowieso een cadeautje voor mijn vrouw zijn, en de eerste kleur waaraan ik denk als ik aan haar denk in combinatie met kleuren is blauw. Ik weet zeker dat ze de ring super graag gaat dragen!

  Reply
 86. Angeline

  Blingbling,deze knoeperd van een ring is echt mijn ding
  Ik hou van jou,ik blijf je trouw,doe mij maar blauw
  Zilveren vierkante ring lichtblauw glossy

  Reply
 87. Saskia van de L.

  Wat een prachtige ring. Zou zelf kiezen voor amethist, omdat het mijn maandsteen is ( en ik de paarse kleur zo mooi vind)

  Reply
 88. Stephany Soewarso

  Goeie actie geweest! Aardig wat respons op 😀
  (kleur had ik al in een eerdere comment aangegeven: Petrol)

  Reply
 89. Sandra

  Wowwwwww, heel mooi! Ik ben nog steeds op zoek naar een ring die bij mij past. Een beetje robuust model…. ik vind de zwarte steen het meest neutraal en altijd passend bij mijn outfit 🙂

  Reply
 90. Sem

  Aangezien mijn verloofde mij heeft laten zitten…
  Is dit wel een hele mooie ring voor een nieuw begin!
  En ik kan hem nog wisselen kwa mooth…
  Ik zeg; mint, roze en rood!

  Reply
 91. Marloes

  OOOOH wat een ontzettend vette ringen ik zou deze ZEEEEKUR willen winnen!!! ik zou dan zelf denk ik voor de kleur Grijs gaan als ik een ring kleur moet kiezen.Mooi en simpel en het past bij alles 😀

  Reply
 92. Esmeralda

  Ik zou het allerliefste de rode steen willen winnen. Het is m’n favoriete kleur omdat het een krachtige kleur is dat passie en liefde uitstraalt.
  Mijn passie is reizen, nieuwe mensen en culturen ontmoeten. Zo’n ring met verwisselbare stenen zou ideaal zijn voor m’n backpacktrip door Nepal en India. Hoef ik niet een heel sieradendoos mee te slepen ;). Ik ben al eerder in Nepal en India geweest, vijf jaar terug. Elk moment genoten van de nieuwe kleuren, geuren, smaken en de mensen…en het eten, oh, daar kon ik maar geen genoeg van krijgen. Ik ben er met pijn in m’n hart vertrokken en heb mezelf beloofd dat ik er naar moest terugkeren.
  En komend zomer is het dan zover, dan kan ik m’n belofte inlossen. Ik zal er een maand lang rondtrekken me and my backpack, en hopelijk zo’n prachtige k’aschka ring om m’n vinger.
  Kan ik de gekleurde stenen afwisselen, en proberen me te blenden met de kleurrijke mensen en landschappen van India en Nepal – of in ieder geval proberen ;).

  Reply
 93. Anouk

  FAB-U-LOUS.

  Ik kan niet anders zeggen.
  Voor mij, mijn lievelingskleur… Geel! Wordt ik altijd blij van.
  Zou ik mooi kunnen combineren met mijn gele leren handtas.

  Fantastisch origineel sieraad. Ik ga ervoor Bonnie!
  Succes meiden.

  Reply
 94. Margret Verhappen

  Wauw, iedere outfit krijgt nu de perfecte finishing touches door deze ring met verwisselbare steen. Mijn favoriete kleuren zijn dark nude en spijkerbroekenblauw. Natuurlijk maak ik graag kans.

  Reply
 95. Ingrid

  De rode! Omdat ik een paar prachtige pumps heb in dezelfde kleur en het me maar niet lukt deze goed te combineren! Met die zelfde rode kleur van k’aschka zal ik er echt smashing uitzien

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One Hand in my Pocket maakt gebruik van cookies. Meer daarover lees je in de privacyverklaring