Al tijden ben ik op zoek naar een zilveren ring met verwisselbare steen. Maar let wel, zonder dat de setting met steen gelijk als een torentje op mijn vinger huist. Ik kom uit bij het merk k’aschka en val als een blok voor de complete collectie. Ik hoop jullie ook, want ik mag een ring met verwisselbare steen (t.w.v. 229,-) weggeven!

Wat een VETTE winactie weer! Ik hoop hoor het jullie denken. En terecht! Want deze ring is werkelijk waar zo mooi. Hij is gemaakt van 925 zilver en verkrijgbaar met verschillende steentjes die je gemakkelijk kunt verwisselen. Handig, zo kun je de ring perfect matchen met je kleding en/of humeur.

Hoe het werkt, het wisselen van steen?

Kinderlijk eenvoudig, met het bijgeleverde sleuteltje. Onderop de setting zit een klein gaatje en daar duw je het sleuteltje in. Het steentje wipt er vervolgens heel gemakkelijk uit en kun je vervangen door een ander steentje. Dit werkt magnetisch, dus je hoeft ook niet bang te zijn dat de steen losdraait of eruit valt.

Zie je die vierkantjes in het ronde doosje? Dat zijn allemaal steentjes die je in de ring kunt plaatsen.Wat zal ik vandaag doen, petrol?

Nee, ik ga voor rood. Past mooi bij mijn nagels 😉

De collectie sieraden van Kaschka

Pas 3 jaar geleden is Kaschka begonnen met haar sieradenlijn. Ik wijd hier nu niet teveel over uit, dat komt een volgende keer wel als ik haar atelier ga bezoeken (en misschien zelfs wel NOG een winactie met haar ga opzetten!!). In ieder geval ben ik erg onder de indruk van haar collectie. Ze ontwerpt ringen, armbanden, oorbellen en kettingen, in verschillende soorten en maten en prijsklassen. De sieraden met de grotere settings, die hebben allemaal verwisselbare stenen. De kleinere settings, die zijn direct verkrijgbaar in verschillende kleurtjes.

Deze winactie is afgelopen

Winnen: ring met verwisselbare steen

Van Kaschka mag ik 1 iemand blij maken met een 925 vierkante, zilveren ring met verwisselbare steen t.w.v. 229,- euro. Je krijgt er zelfs nog iets extra’s bij:

  • 3 kleurtjes steen naar keuze t.w.v. 27,- euro
  • 1x 925 zilver flexibele ring t.w.v. 39,- euro (dat is de andere ring die je op de foto’s ziet)

Meedoen is heel makkelijk: laat mij in een reactie onder deze blog weten welke kleur steen jij het allerliefst zou willen winnen en… wie weet! De verschillende kleurtjes kun je hier op de site van Kaschka bekijken. De winnaar maak ik over 3 weken bekend.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je OHIMP op Facebook wilt liken en als je dit bericht deelt via social media. Heel veel succes!!