sjakies toys

Sjakies, dé plek in Haarlem voor de leukste spullen in je huis. Van grotere meubels, tot accessoires, tot de allerleukste cadeautjes. Inmiddels zijn er zelfs 2 winkels van Sjakies: Sjakies Large en Sjakies Small. Smullen!!

sjakies HaarlemSjakies Haarlem Piet Hein Eek

Sjakies Haarlem Frogs

Bij Sjakies Large  vind je van alles om je huis (nóg) leuker te maken. Er worden meubels verkocht van bijv. Piet Hein Eek (hartje), Frank de Bruin en Richard Hutten. Maar ook lampen, behang, servies, vazen, verf, kussens, sjaals, oude textielen, kelims, hammandoeken, boeken, sieraden en veel meer.

Sjakies Haarlem Interior

Sjakies small is vooral gevuld met geinige hebbedingetjes en kadootjes. Denk aan kaarten, maskingtapes (veel!), stempels (ook heel veel), schrijfwaren, potloden (van die dikke), vaasjes, lampen, strijkijzersnoer, servies, keukentextiel, kussens, sieraden etc.

Sjakies SmallSjakies Small

Ongelooflijk maar waar: ik heb niets gekocht vandaag!! Nu al spijt… ik had gewoon dat kleurboek met tattoos moeten kopen. En de stolp. En die mooie kaarsen. En zo een lief klein blikken robotje… 🙂

Sjakies Large: Breestraat 34 2011ZZ Haarlem 023-5313 733
Sjakies Small: Koningstraat 34 2011TD Haarlem 023-5510 650
www.sjakies.com

Sjakies Haarlem open