brainy days

“Kom, ik ga je voorstellen aan Vera. Zij heeft een winkel he-le-maal in jouw straatje”, zei V. op een dag. Hij had geen ongelijk. Sterker nog, hij sloeg hier spijkers met koppen! Wat een superleuke concept store, Brainy Days. Een shop met een story…

De 9 straatjes in Amsterdam is natuurlijk al een area “in mijn straatje”. Maar het zgn. 10e straatje is er eentje om gelijk even mee te pakken. In dit 10e straatje zit Brainy Days en ontmoet ik Vera de Ruijter. Leuk mens, jong (28) en boordevol ideeën en ondernemerschap.

Mooie brands (ruim 25!) worden in haar winkel zaligmakend tentoon gesteld. Dat gebeurt op thema: deze periode is het thema in Brainy Days Let’s be Adventurers. Oude koffers, rugzakken (O my Bag), sieraden met haaientanden, retro camera’s… het thema is echt consistent doorgevoerd. Ik hou er van!

concept store brainy days

Volgende maand is het thema ….. (mag ik nog niet verklappen, maar je kunt zomerse en kleurrijke sferen verwachten!) Een wisselend thema betekent een wisselende collectie, waardoor terugkomen voor mij in ieder geval een mooi excuus is 😉

Meer over Brainy Days (wat een heerlijke naam toch) lees je hier. En mocht je vast willen shoppen: hier vind je de webshop.

Hazenstraat 53
1016 SN
Amsterdam

Met producten van o.a. : Dopper, o my bag, We Like Water, Helen B, Zilverblauw, Sanny van Loon, Kimmik