goedcupje_winactie

“Kopje koffie? Lekker! Maar niet teveel hoor, daar word ik zo nerveus van. Nee gewoon eentje joh. Of hooguit twee. Dan is het zelfs gezond voor je! En ik heb nu superlekkere koffie van Goedcupje. Ahh ok, ik kom er gelijk aan!!”

Dit kan zomaar het gesprek zijn dat jij binnenkort gaat voeren met je collega, buurvrouw, moeder, oma, vriendin, schoonzus, tante, hardloopmaatje, klant etc… Want ik mag 5 setjes koffie van Goedcupje weggeven!

Deze winactie is afgelopen

Heb jij een Nespresso apparaat en ben je benieuwd naar de koffie van Goedcupje? Vul dan onderstaand winformulier in en verras me met een leuke reactie (Facebook-like, koffierecept, etc). Meedoen kan tot 12 juni.

Over Goedcupje: 
Een merk met een mooie missie: een deel van de opbrengst van Goedcupje gaat jaarlijks naar een goed doel! Daar komt bij: deze koffie is lekker, voordelig en heel gemakkelijk online te bestellen.

Koffie gezond of ongezond? Je leest het hier.