smoothie kokoswater

Nou ja zeg, ik had deze smoothie op en voor ik het wist stond ik vette tricks te doen op Mia haar Penny board! Ik dacht, dat willen jullie vast ook wel. Het geheim zit ‘em denk ik in de combinatie van kokosmelk en aardbeien. En ja hoor..

Het blijkt dat aardbeien vol met kalium zitten wat goed is voor de spiersamentrekking en de geleiding van zenuwprikkels. Verder ook heel veel vitamine C in deze rode zomerkoninkjes, wat natuurlijk wonderen doet voor je weerstand en huid. En de kokos, die zorgt dan weer voor een goede energiebalans. Stond ik me daar toch ineens een potje stralend, te spiersamentrekken en ondertussen energiek te balanceren op de Penny board 😉

Maar over die smoothie, wat deed ik er allemaal in:

  • groot glas kokosmelk
  • een kopje havermout
  • 1 rijpe banaan
  • kommetje aardbeien
  • schepje hennepzaad
  • schepje lijnzaad

Ik zeg wel telkens kokosmelk. Maar Alpro noemt het Coconut Original. Het is een (suikervrije!) combinatie van kokosnoot, water en rijst en smaakt heerlijk als basisingrediënt in een smoothie.

Mijn smoothies drink ik altijd uit zgn. Ball Mason Jars. Sinds kort ook in Nederland te koop of scoor een goedkope variant bij Blokker voor 1,49 euro (de rechter).

Cheers!

mason jar