Sissy Boy Café

Jaja, Haarlem is een nieuwe hotspot rijker! Deze hernieuwde grote Sissy Boy in de Barteljorisstraat noemt zichzelf zelfs (niet onterecht) een Flagshipstore.  Ik ben sowieso al fan van Sissy Boy dus ik was erg benieuwd.

Sissy Boy Flagshipstore

Wat een geweldige ruimte! Heel hoog (het blijkt dat de architecten van 2 verdiepingen 1 hebben gemaakt), veel staal, oude muren en mooie tegeltjes. Aan de voorzijde van de winkel zit een fijn Sissy Boy café.

Ik koop niks, echt niet… ik doe het niet. Maar die kleedkamers (hieronder links op de foto) zien er wel heel gastvrij uit.

Sissy Boy kleedkamer

Ach kijk dan, ze hebben de Clarks met camouflageprint die ik zo mooi vind. Ik had ze een paar maanden terug al gespot bij Seventyfive in Rotterdam. Kan geen toeval zijn, zal ik die dan echt niet kopen?

Sissy Boy Haarlem

Er is nog meer dat lonkt hoor:

  • Het schap met cactussen, zo een grote past nog wel mooi bij mijn verzameling kleintjes.
  • De superleuke stationary, je kan tenslotte nooit genoeg schriftjes hebben.
  • Fashion. Ik zie een mooie sweater en een leuk shirt. Trouwens ook heel veel heren mode.
  • Het café, ach wat ik kan best even lekker zitten. Ik neem een lekkere soya cappuccino. Zie ik iets suikervrij’s? Nee dat niet. De koffie smaakt goed! Nog 1, voor onderweg.

Sissy Boy stationary

Met de koffie-to-go ga ik maar weer eens op huis aan. Geen gevulde tasjes in de fietsmand dit keer maar…. i’ll be back 😉

Barteljorisstraat 25
2011 RA Haarlem
Telefoon: 023 551 3573

[map id=”2″]