Dopper winactie

Het is misschien een inkopper, maar de Dopper is en blijft een Topper. Niet alleen vanwege het mooie design en het handige formaat. Maar vooral dankzij het goede waar Dopper voor staat: de plastic berg afval die wij met z’n allen produceren moet verminderd worden. En dat kan heel eenvoudig door geen flesjes drinkwater meer te kopen, maar door bijvoorbeeld je Dopper te vullen met kraanwater. 

Wie is Dopper eigenlijk?

“Wij zijn een initiatief ter promotie van kraanwater en het terugdringen van de berg plastic afval. Hiervoor ontwikkelden wij het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi. Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval! De Dopper is een Nederlands ontwerp en wordt klimaatneutraal geproduceerd, is vrij van BPA en draagt bij aan drinkwaterprojecten in Nepal.”

Je begrijpt, ik ben FAN!  Functioneel (want ik drink graag en veel water), mooi (Dutch!) design, ik steun gelijk een goed doel en vooral: tegen de zgn. plastic soup. Op Wereld Waterdag hebben J. en ik zelfs meegedaan met de Dopperrun. Maar eigenlijk gaan mijn Doppers (ik heb er inmiddels meerdere) elke dag wel mee op pad, kijk maar:

Oranje Dopper winnen

Extra functionele tip:

Wist je dat je in de Dopper ook gewoon thee kunt doen? Doordat er geen BPA in zit komen er geen giftige plasticiden vrij bij verwarming.

Deze actie is inmiddels verlopen

Wil jij een Dopper winnen?

Ik mag drie oranje Doppers weggeven! Deze wintool werkt heel gemakkelijk (ook voor mij, de winnaars worden namelijk random gekozen). Door de extra opties te doen vergroot je jouw winkansen (dus ook als je OHimP al liked op Facebook, geef dit dan nog even extra aan). Meedoen kan tot 31 juli 2014. Succes!

a Rafflecopter giveaway

Tot slot: Volg je mijn blog al op Facebook. Dan blijf je nl. altijd op de hoogte van fijne hotspots, gezonde foodies en af en toe een leuke actie 🙂