Op 1 oktober is de Staatsloterij Gelukstrekking.  In aanloop naar deze gelukstrekking heb ik 5 geluksmomenten aan dierbaren uit mijn omgeving mogen weggeven. Vandaag is de beurt aan hardloopmattie Jet.

Het is vrijdagochtend. Jet en ik zijn er weer klaar voor, ons wekelijkse hardlooprondje in Middenduin. Ik sta op blinkende patta’s, Jet op 4-jaar oude hardloop’sloffen’ t.w.v. destijds 59,- euries.  “Ik heb geen nieuwe nodig, deze doen het prima”. Maar ondertussen wel mank lopen van de pijn in haar knieën… Vandaag ga ik Jet verwennen met een compleet nieuwe hardloopoutfit van Runnersworld Haarlem. Met èchte schoenen, die exclusief voor haar zijn aangemeten door eigenaar Rob.

Jet weet van niks, het moet een complete verrassing zijn. Ik pest Jet er al de hele week mee: “vrijdagochtend vrij houden hè? Vergeet je zwemkleding niet!”. Om haar een dag later te vragen of ze wel werkhandschoenen in huis heeft. “Wat gaan we doen dan!”. My lips are sealed.

We gaan eerst koffie en taart doen bij Jetties. Toepasselijke naam nietwaar? Jetties is een heerlijk eettentje, waar ik vaak kom. Het is een echt een verwenmomentje. Alles is er biologisch, helemaal in ons straatje. In Jetties straatje zit Runnersworld, onze next stop.

Jet kan het niet geloven. “Echt?!” Ja Jet, echt. Hardloopanalyse, schoenen, shirt, broek, sokken… De hele mikmak.

Ze zou het zichzelf nooit gegund hebben. Maar ik vind dat ze het verdient. Rob van Runnersworld maakt het feest compleet. We krijgen eerst heerlijke thee en dan mag Jet mag op de “voetspiegel”. Wat een geweldig ding! Je kan precies de status van je voetzool zien en daar kan Rob weer een hele hoop uit afleiden. Jet krijgt testschoenen aan en moet in de winkel een stukje rennen. Fancy stuff weer, want middels een ingebouwde camera in de vloer worden haar stappen opgenomen. In slowmotion kijken we het af en Rob kan precies zien wat voor hardloopster Jet is en welke schoenen het best geschikt voor haar zouden zijn.

Gelukstrekking Staatsloterij

3 paar schoenen krijgt Jet te passen. Ze zitten allemaal lekker maar de eerste zitten het allerlekkerst. Na een testrondje door de plassen (geen ontkomen aan deze dag, wat een regen!) is de beslissing genomen. Nu de kleding. Jet voelt zich als in een snoepwinkel. Bescheiden maar toch ook een tikkeltje verlekkerd kijkt ze naar de kledingstukken aan de velen rekken. Ook hier is de keuze snel gemaakt; kleding van de fijnste stofjes passend bij d’r schoenen.

3 dikke zoenen. Ook voor Rob! We zijn een outfit en een hele hoop hardlooptips rijker. Het is dat we vanmorgen al hebben gelopen, anders zouden we zo weer gaan 🙂

Geluksmoment Jet Runnersworld

Staatsloterij Gelukstrekking

Alle geluksmomenten:

Geluksmoment 1/5 Buurvrouw Rita gaat op reis
Geluksmoment 2/5 De havenrondvaart met mijn moeder
Geluksmoment 3/5 Jet krijgt èchte hardloopschoenen
Geluksmoment 4/5 Met m’n strandmatties eten bij Loetje
Geluksmoment 5/5 Judith krijgt me-time bij Rob Peetoom (bij dit geluksmoment zijn tot 29 september nog Staatsloten te  winnen!)

Tijdens de Staatsloterij Gelukstrekking  worden 100 hoofdprijzen van € 100.000,- weggeven. Wat een fijn bedrag! Mijn fantasie slaat gelijk op hol. Wat ik zou doen met een ton?! Met mijn “besties” (en Mia en haar “bff’s”) een gigantische roadtrip door Amerika maken. Ik zie het al voor me, al die vrouwen en meiden in een stoet megacampers de USA onveilig maken.

Winactie: 3 Geluksloten voor de Staatsloterij Gelukstrekking

Wie weet wordt 1 oktober ook jouw geluksdag! De komende dagen mag ik elke dag 3 Geluksloten weggeven. Lekker veel winkansen dus. Meedoen is makkelijk: met het tooltje hieronder, tot 12 uur vanavond. Je kunt je aanmelden met je e-mailadres of met je Facebookaccount. Hoe meer opties je doet (kwestie van het rechter driehoekje aanklikken achter de verschillende opties waardoor het menu’tje uitvouwt), hoe hoger de winkansen. Een winnaar wordt ad random en automatisch geselecteerd door het tooltje. Vandaag niet gewonnen? Morgen weer nieuwe kansen. Of… neem het lot in eigen handen en koop hier vast zelf je Gelukslot. 
a Rafflecopter giveaway