Alain Clark Libelle pop-up store

Jaja, dat hadden jullie niet gedacht hè? Dat Alain en ik… Ik zelf ook niet hoor. Maar ja, van het één komt het ander. Haha, grapje! Maar er is wel nieuws vanuit Haarlem: Libelle heeft nl. een heus pop-up warenhuis geopend! En de opening werd ingezongen door mr. Alain Clark himself. Het was een leuk feestje mag ik wel zeggen.

Wat is dat, Libelle Pop-up Warenhuis?

Is het Sjakies, is het Sissy Boy, is het Portrait? Nee niets van dat alles, maar wel een hele fijne mengelmoes. Wat een leuke spullen! Accessoires, kleding, stationary, meubeltjes Maar er is meer, zo worden er hele leuke workshops verzorgd. Wat dacht je van:

  • houten robotjes maken
  • hartjes haken
  • portret fotograferen
  • kleding pimpen

En ga zo maar door! (meer over de workshops in Libelle’s Pop-up warenhuis lees je hier). Het Pop-up Warenhuis draagt de naam Libelle Beach Café. Hoe toepasselijk, met dit fijne weer.
Meer over het openingsfeestje van Libelle Beach Café lees je hier op mijn blog op Vrouwonline.nl.

libelle beach cafe

Tot wanneer is Libelle Beach Café ge-pop-upped?

Haarlem is dus een mini-warenhuis in een heerlijke zomerse strandsfeer rijker. Maar, je moet er best snel bij wezen. Want Libelle Beach Café is geopend tot 11 oktober 2014. Ik weet het zeker, voor die tijd ga ik er een houten robotje maken en hartjes haken (to be continued dus :-))

Zin in een Libelle Beach Café goodiebag?

Ik mag er eentje weggeven. Hij is leuk hoor!  Gevuld met lekkere producten van De Bodyshop, een zonnebril, mooie theedoeken, een coole clutch en 2 Libelle specials.

Meedoen is makkelijk: met het tooltje hieronder. Je kunt je aanmelden met je e-mailadres of met je Facebookaccount. Hoe meer opties je doet (kwestie van het rechter driehoekje aanklikken achter de verschillende opties waardoor het menu’tje uitvouwt), hoe hoger de winkansen. Een winnaar wordt ad random en automatisch geselecteerd door het tooltje.

a Rafflecopter giveaway

Libelle Beach Café Zijlstraat 76 Haarlem

Openingstijden Van 17 september tot en met 11 oktober 2014 Dinsdag t/m zaterdag 12.00 – 19.00 uur Zondag 13.00 – 17.00 uur