ananas hot or not

Hij is het hele jaar te verkrijgen, heeft een gezellig uiterlijk, smaakt heerlijk zoet en heeft ook nog eens een zonnig karakter. De ideale man? Nee, vandaag zet ik de ananas in het zonnetje. Van de zomer zag je ze overal terugkomen, en dan niet alleen in gerechten. Maar ook op kleding, schoenen, muren, accessoires en zelfs op… Ach, kijk zelf maar.

Ik loop een beetje achter de troepen aan natuurlijk. Mia zegt: “Mam, die ananas is allang weer uit hoor!” Waar zou dat toch vandaan komen, die trends. Eerst waren er sterretjes, toen de robots, vervolgens uilen, op een dag de plaksnorren en de brillen op een stokkie en nu (of gister dan) zijn het pistolen en ananassen.

Hoe dan ook, ik vind ze leuk, die ananassen. En Google leerde mij dat ik niet de enige ben. Kijk maar: (scroll direct door als je alleen interesse hebt in die leuke ananas Do-It-Yourself)

ananas schilderij 2

pineapple shirt

ananas vaas

ananas vans

ananas outfit

 

ananas lamp

ananas schilderij 1

ananas tattoo

pineapple sticky notes

Een ananas DIY

Mia verdiende het om lekker verwend te worden. Een cadeautje, een taartje… dat werk. Ik wilde het leuk inpakken en kwam op deze site “printable pineapple gift wrap” tegen. Hoe leuk, en zo simpel! Papier downloaden, uitprinten, inpakken, gouden lintje erom en met washi-tape een persoonlijke touch gecreëerd. (Over dat washi-tape trouwens binnenkort meer…).

ANANAS_DIY_2

Dus ananassen, zijn ze nou HOT or NOT?

Ik vind ze HOT. En na deze cadeautjes kon Mia natuurlijk niet anders dan daarin meegaan 🙂 En wat vind jij?

PS: ik vond hier ook nog een leuke DIY voor een t-shirt bedrukking.