7  hebben wij er inmiddels, Doppers. Fijne waterflessen die goed herbruikbaar zijn. Maar niet zo lekker voor koffie, of thee. Blij ben ik dus met de vraag van JOCO of ik hun bekers wil uitproberen. De JOCO cup is een koffie- en theebeker voor onderweg, gemaakt van sterk glas. En ik mag er ook een weggeven, nice!!

Kijk, wat ik zo fijn vind aan dit soort bekers is dat ze bijdragen aan een beter milieu. Geen paperwaste en geen plastic dekseltjes, die de zgn. plastic soup alleen maar vergroten. Nu hoef ik geen sticker hoor, maar ik neem wel een tas mee naar de supermarkt en scheid al mijn afval. Dat plastic afval loopt trouwens behoorlijk de spuigaten uit. Moet je zien, van een week of twee (en dan zijn Mia en ik nog maar met z’n tweetjes hè): plastic afval

JOCO to-go:

De aan mij toegestuurde JOCO neem ik meteen volop in gebruik. Voor koffie, voor thee en zelfs voor mijn smoothies. Hij drinkt zo lekker! Ik JOCO eigenlijk overal wel. (Moet gelijk denken aan de reclame van vroeger van Tjolk: “Ik Tjolk op het schoolplein” :-)).

joco cups to-go

Over de JOCO cup:

De filosofie is simpel: duurzaamheid, met behoud van smaak in een mooi jasje.

De JOCO cup is gemaakt van sterk glas, waardoor de smaak van koffie of thee beter bewaard blijft. De JOCO heeft een sleeve & deksel en deze zijn gemaakt van 100% BPA vrij silicone materiaal. Zo blijven je handen cool en je koffie of thee lekker warm.  De verpakking van de JOCO cup is ontwikkeld helemaal volgens de eco-mindset van JOCO: de bekers zijn verpakt in duurzame kartonnen houders en zo leuk vormgegeven, dat je hem gemakkelijk kunt hergebruiken. Kijk maar:

JOCO cup eco friendly

Ook zin in een koffie, thee of smoothie in een JOCO cup?

Ik mag er eentje weggeven. Een JOCO cup maat L (454ml) t.w.v. 24,95 euro. Wil je niet afwachten en gelijk al een JOCO aanschaffen? Dat kan in de webshop van herbruikbarekoffiebekers.

Meedoen is heel makkelijk, via het tooltje hieronder.

Hoe werkt het tooltje: Je kunt je aanmelden met je e-mailadres of met je Facebookaccount. Hoe meer opties je doet (kwestie van het rechter driehoekje aanklikken achter de verschillende opties waardoor het menu’tje uitvouwt), hoe hoger de winkansen. Er komt “done” te staan op de plek van het driehoekje als teken dat je hebt meegedaan. Een winnaar wordt ad random en automatisch geselecteerd door het tooltje.
a Rafflecopter giveaway