Het kan je vast niet ontgaan zijn, ik ben dol op smoothies. Groen, paars, bruin… Als ontbijt, lunch of diner… Een smoothie gaat er altijd wel in. Dat is Magimix ook niet ontgaan, dus hoe leuk dat zij willen meewerken aan een winactie! Een blender t.w.v. 199,- euro. Een powerapparaat dat echt alles glad blend. Iets voor jou?

Wat is er zo fijn aan de Magimix blender?

Vanmorgen stond ik weer fijn aan het aanrecht met de verschillende stukken fruit, havermout en amandelmelk een mooi ontbijtje in elkaar te draaien. Alles gaat in de blender, ik zet hem aan en hij doet de rest. IJsklontjes, noten, bevroren stukken banaan, alles komt even smooth uit de grote  glazen kan.

Sinterklaas smoothie met Magimix

Deze smoothie met aardbeien en kaneel maakte ik van de week.

Nog zo een voordeel: de kan. Die is nl. lekker groot, wel 2 liter zodat je er extra veel in kwijt kunt. Wat ik verder prettig vind is dat de kan van hittebestendig glas is. Handig, voor als je bijv. soepen of sauzen wilt gaan blenden.

smoothie munt courgette

Hierboven mijn favoriet. De combinatie van munt, courgette en banaan in deze smoothie is zo lekker!

Benieuwd naar meer technische specificaties?

Dan kun je beter hier kijken.

Deze winactie is afgelopen

Winactie Magimix blender

Meedoen is heel makkelijk, via onderstaand tooltje. Je doet mee door je e-mailadres in te vullen (zo kan ik je bereiken als je gewonnen hebt) waarna je verschillende andere opties krijgt waarmee je jouw winkansen verhoogt (je kent ze wel, Facebooklike, Instagramfollow, commenting etc). Succes!!