smoothie met pindakaas

Sinds ik de app’s 101 smoothies en 101 juices van Joe Cross heb barst ik weer van smoothie en juices inspiratie. Ik heb al een paar lekkere gemaakt, maar deze smoothie met pindakaas, kokoswater en aardbeien vind ik “da bomb”.

Goh, pindakaas in m’n smoothie, daar was ik zelf nou niet opgekomen. Maar de combinatie van de ingrediënten is súper!

Ingrediënten smoothie met pindakaas

  • 1 kopje kokoswater
  • 1 hand spinazie (heb ik vervangen door 1 kopje boerenkool)
  • 1 kopje aardbeien
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 1 banaan
  • 1 eetlepel pindakaas
  • snuf zout

ingredienten smoothie met pindakaas

Blend alle ingrediënten tot je een heerlijke romige smoothie hebt.

Mia en Sanne krijg ik vast niet zo ver om de smoothie met pindakaas én boerenkool te proeven… Daarom voor hun de “baby-smoothie” met yoghurt, banaan, aardbeien en honing (denk dat deze niet Joe Cross-proof is…)

joe cross

Wie is Joe Cross

Dat lees je hier. Maar de beste man verstaat de kunst van het blenden en juicen als geen ander. Ik heb er al een paar geprobeerd maar deze smoothie met pindakaas vind ik tot dusver de lekkerste.

Joe Cross Fat, Sick & Nearly dead

101 smoothies als app

Hoe handig, alle smoothies en juices van Joe Cross in een app. Je kunt kiezen voor de 101 Juices app of de 101 smoothies app. Maar er is ook een bundel met de smoothies én de juices. Die heb ik. Het is wel even in de buidel tasten, de bundel kost 19,99 euro maar dan heb je ook wel wat. Lees alles over de handigheidjes in deze app’s hier. De losse app’s kosten 14,99 euro.

101 juices app