van 16 tot 19 juli vindt Colours of Ostrava plaats. Internationale artiesten en bands treden elk jaar in de wijk Dolní Vítkovice op, waar je wordt omringd door de overblijfselen van de vroegere mijnindustrie. Dit jaar zijn er onder meer optredens van bekende artiesten en bands als Mika, Björk, Bastille en John Newman. En raad eens wie er naartoe gaat….?

Ik dus! Samen met 2 andere bloggers/fotografen. We hebben een bomvol en übercool 5-dagen-durend programma, waar ik je nog heel veel over ga vertellen en laten zien.

Hip en industrieel Tsjechië

Ostrava ligt in het oosten van Tsjechië en is na Praag en Brno de derde stad van het land. Waar het vroeger alleen als industriestad fungeerde, schieten hippe clubs, avontuurlijke activiteiten en events als paddenstoelen uit de grond. In juli dus het festival Colours of Ostrava.

En dat ziet er zo uit!

Oude fabrieken, ronde schoorstenen van baksteen en hoge stalen constructies. Ik word daar toch zó gelukkig van. Daar sta ik dan straks tussen, te kijken naar coole bands met een heerlijk koud biertje in mijn hand. Ik zie het al helemaal voor me!

Maar ja, what to wear daar bij Colours of Ostrava

De voorpret begint natuurlijk thuis achter m’n MacBook, als ik op Zalando een aantal festivaloutfits ga uitzoeken. Extra leuk, want het is mega-sale! Waar ben ik naar op zoek:

  • luchtige kleding, het wordt boven de 30 graden!
  • Dan ook maar een hoedje tegen de zon.
  • Gemakkelijke (maar als het even kan wel een beetje leuke) schoenen
  • Een licht en vrolijk festivaltasje (voor de iPhone, selfiestick, gloss, zonnebrand etc)

Kijk, deze 2 outfits zijn het geworden. Binnenkort zie je me er in rondhupsen! 🙂

zwart kort broekje met franjes – topje framboos –  witte plateausandalen – tasje Mint & Berry

 

geel topje van de Topshop – maxirok – birkenstocks