Hoe vaak de legerbroek al niet in de mode is geweest, ik zou het je niet kunnen zeggen. Maar dit seizoen doet hij gewoon wéér z’n intrede! En draag je de groene broeken met All Stars, dan zou je kunnen stellen dat je helemaal on-trend bent.

On-trend, hip, fashionable, hot, trendy, stylish, modieus… er zijn zoveel benamingen te bedenken voor het dragen van kleding dat in de mode is. Maar een belangrijk gegeven blijft: over smaak valt niet te twisten. Persoonlijk vind ik het leuk om er volgens de laatste trends bij te lopen, maar ik maak er ook weer geen halszaak van. Het allerbelangrijkste vind ik dat mijn kleding lekker zit en dat ik me er prettig in voel.

De groene broeken die nu in de mode zijn, zijn lekker wijd en zitten dus heerlijk. All Stars draag ik al jaren en eenmaal ingelopen zitten ze als slofjes. In de groene broeken met All Stars trend kan ik me dus helemaal vinden.

groene broeken met all stars

16x groene broeken met All Stars inspiratie

In deze outfitpost draait het dus allemaal om groene broeken met All Stars. Ik heb 16 voorbeelden gevonden en het valt mij op dat ook de lage All Stars weer helemaal terug zijn.

Naast veel zwarte exemplaren zie ik ook andere mooie kleurtjes voorbij komen. Oeps, op deze eerste foto geen groene broek. Maar qua stijl komt het wel helemaal overeen met de andere foto’s.

Basic outfit voor elke dag

De groene broek met de Converse gympen wordt meestal afgesteld met een basic top. Toch zijn dit 3 voorbeelden waarmee je ook zo op kantoor kunt verschijnen. Een tas, wat sieraden en lippenstift maken het helemaal af.

Waar kun je de groene broeken en All Stars kopen?

De winkels hangen op dit moment nog niet vol met de “army pants”. Op Wehkamp zie ik wel een aantal leuke exemplaren, kijk hier maar eens. All Stars in alle kleuren, soorten en maten vind je op Zalando.

Stel… je houdt niet van All Stars maar wel van de groene broeken-trend:

Kijk, deze dame draagt hakken onder haar groene broek. Staat ook niet verkeerd toch?

wide trousers and heels

De laatste 3 voorbeelden

Zoals je op al deze voorbeelden kunt zien is deze look heel erg basic. Gympies, broek en eenvoudige top. Eigelijk lijkt deze stijl een beetje op de basic outfit waar ik hier al eerder over schreef.

En, is deze trend ook iets voor jou?

Ik vind de groene broeken met All Stars-trend helemaal fijn, vooral omdat hij zo lekker comfortabel is. Alle foto’s uit dit artikel heb ik verzameld in deze collage, zodat je hem zelf op Pinterest kunt bewaren. Spreekt deze stijl jou ook aan, neem dan vooral ook even een kijkje op mijn “My Style” Pinterest bord.

groene broeken en all stars outfitpost

O ja! Stel je houdt niet zo van groen, maar wel van roze? Misschien is deze trend dan wel iets voor jou:

Fashionpost #51: de roze broek, heb jij ’em al? (+ combitips)