Vier het leven, de zomer en de zon (waar blijft hij nou toch…) en gooi je vriezer vol met gezellige home-made waterijsjes. Dit recept (for adults only) maakt van jouw vakantie een feestje. En aan het einde van het bericht deel ik nog meer recepten voor waterijsjes.

Waterijsjes, icepops of popsicles

Het is allemaal een pot nat. Maar ik heb het er maar druk mee, met het maken van recepten voor waterijsjes. Er is er hier eentje maar wat blij trouwens met mijn nieuwe hobby: Mia. Elke dag gaat er wel minimaal 1 gezond waterijsje naar binnen. En ingewikkeld is het allerminst. Je gooit wat fruit en vocht in een blender, vriest het in en klaar is je waterijsje. Mijn nieuwste probeersel is er eentje “for adults only”, met een klein (of groot, wat je zelf wilt) drupje wodka erbij.

Ingrediënten waterijsje met citroen en wodka:

  • sap van een citroen
  • glas water
  • paar blaadjes munt
  • eetlepel honing
  • een drupje wodka (of zoveel als je zelf lekker vindt)

Vervolgens blend je alles tot een gladde smoothie, giet het in je ijsvormpje(s) en vriest het in.

Meer recepten voor waterijsjes:

– waterijsje met ananas
– icepop met peer
– popsicle met aardbei en… boerenkool!
– mijn Icecream Pinterest board