de Nest thermostaatEen vrouw die van gadgets houdt, kan dat? Echt wel, ik ben er zo eentje, en ik ken er nog wel een paar. Helemaal happy was ik dan ook toen mij gevraagd werd de slimme thermostaat Nest te testen. Ken jij hem al, de Nest?

De Nest is een product van Google, ontworpen door een ex-Apple man. Niet de eerste-de-beste Apple man trouwens, maar degene die ook verantwoordelijk is voor het ontstaan van de iPad.

Ik ben benieuwd wat de Nest voor revolutie in gang gaat zetten.
nest designMoet je kijken, wat een design!

Direct bij het uitpakken word ik verliefd. Zelfs de schroefjes zien er mooi uit en voelen solide. De nest is duidelijk bedacht door een Apple-man. Nest voelt lekker koel, zwaar en stevig. Jerry komt ‘em installeren. Grappige insight: Jerry is de allereerste installateur in Nederland die de Nest mocht installeren. Hij doet het nu zo’n twee jaar en is een specialist als het ware. Een betere ambassadeur kan ik niet hebben, tot in de puntjes krijg ik uitgelegd hoe de Nest ontstaan is, hoe het werkt en waarom Jerry fan is.

Nest thermostaat

De Nest Learning Thermostaat is niet zomaar een thermostaat. Hij is zelflerend waardoor je er geen omkijken meer naar hebt. De Nest thermostaat onthoudt de temperaturen die je aangenaam vindt, draait de thermostaat automatisch omlaag als je weg bent en je kunt hem met de Nest applicatie ook gemakkelijk op afstand bedienen. Het is mijn favoriete gadget!” vertelt Jerry enthousiast.

Ik geloof ‘em!

Al moet het allemaal nog wel blijken. Het is hartje zomer en de temperatuur is heerlijk. Als er al iets in vuur en vlam gaat hoop ik dat het mijn hartje is, maar zeker niet de kachel 😉

5 Nest weetjes:
  • Gekocht door Google voor 3,3 miljard dollar!! Er heerst dus een groot geloof in de Nest.
  • De Nest is een internationaal product.
  • Een Nest uit het buitenland werkt echter niet in Nederland, vanwege andere energievoorzieningen.
  • De Nest is inmiddels gewoon via Wehkamp, Coolblue en Mediamarkt te koop.
  • Nest heeft nog meer handige gadgets, zoals deze rookmelder (mooi design ook!) en deze indoor camera (die je via je mobiel kunt checken).

Kijk voor meer informatie op www.nest.com/nl