tuin metamorfose - vtwonen buitentegels

Weet je het nog, mijn grote tuin metamorfose van een paar weken terug? Van een oud rommeltuintje ging ik naar een gloednieuwe “Bohemian garden”, met de vtwonenbuitentegels als het stralende middelpunt. En de juiste accessoires, die zorgen voor de finishing touch.

In deze vlog zie je hoe de tuinmetamorfose verliep. Als een zonnetje mag ik wel zeggen. Slecht 3 dagen hadden de tuinmannen nodig om mij achter te laten met een waar paradijs. Nou ja in spe dan, want toen kon het grote aankleden en stylen beginnen. En, vind je het een geslaagde tuin metamorfose?

Win 10m2 vtwonen buitentegels

En, zie jij die tegels ook wel liggen in je eigen tuin? Hier zie je nog meer voor-na foto’s en kun je meedoen met de winactie, die mogelijk is gemaakt door Kol tegels.

Meedoen kan tot en met zondag 23-08-2015.

Veel succes!!!

vtwonen buitentegels

Bohemian garden how-to by One Hand in my Pocket