DIY slinger maken

Hoera, er is er een jarig!! En dat ben ik zelf 🙂 Toen Mia nog een kleuter was hebben we uren geknutseld en de leukste slingers zelf in elkaar gezet. Haar maak ik niet meer blij met het zelf maken van slingers, en om nou in mijn eentje te gaan knippen en plakken… Ik heb 10 superleuke DIY “slingers maken” verzameld en ik moet zeggen, ik krijg er zin in!!

Het hoeft natuurlijk ook helemaal niet ingewikkeld te zijn, er zijn talloze manieren om zelf slingers te maken. Vaak heb je de juiste materialen al in huis; met een schaar, papier en een stuk touw kom je bijvoorbeeld al een heel eind.

Slingers maken van servetten

Met servetten kun je ook echt alle kanten op, moet je kijken wat een mooie voorbeelden! (onderaan de foto’s staat telkens de link naar de werkbeschrijving).

Cinco de Mayo Tissue-Paper Decorations

Bekijk hier de werkwijze.

Bloemenslinger van servetten: bekijk hier de how-to.

Make Tissue Paper Garland! Instructions --> http://www.hgtv.com/entertaining/make-your-own-tissue-paper-tassel-garland/index.html?soc=pinterest: Make Tissue Paper Garland! Instructions --> http://www.hgtv.com/entertaining/make-your-own-tissue-paper-tassel-garland/index.html?soc=pinterest

Slinger met kwasten van servetten gemaakt: bekijk hier de how-to.

Slingers om te knutselen met de kleintjes

Slinger van poezenkoppen: bekijk hier de how-to.

Eén van de succesnummers op het blog ing-things.com is het stappenplan voor het maken van papieren bloemen.: Eén van de succesnummers op het blog ing-things.com is het stappenplan voor het maken van papieren bloemen.“Paper snowflakes” slinger: Lees hier de how-to.

hama-bead-ice-lolly-bunting

Ice pop slinger gemaakt van strijkkralen: lees hier de how-to.

kid made with watercolors

Papieren harten slinger: lees hier de how-to

Slingers gemaakt met free printables

Slinger met vrolijke ananassen: hier download je gratis de afbeelding.

Slinger van donuts: hier download je gratis de afbeeldingen.

IMAGE-COUV-CACTUS

Slinger van cactussen: hier download je gratis de afbeeldingen.

Wil jij ook zelf slingers maken?

Op Pinterest heb ik nog veel meer voorbeelden verzameld. Enjoy!