Mijn grootste hobby tijdens Mia’s baby- en peuter jaren? Stapels schriftjes vol tekenen en schrijven, met de hoogtepunten uit haar leventje. Voor het eerst mama zeggen, op het potje zitten, naar een concert van Bert en Ernie gaan… Alles werd vastgelegd. Uitgeverij Snor heeft een fantastisch kinderjarenplakboek gemaakt waar moeders met kids in de leeftijd 0-12 jaar mee aan de slag kunnen. Iets voor jou? Ik mag er 2 weggeven!

Wat een plezier had ik er in, in het bijhouden van die schriftjes. Ik knipte, tekende, rijmde, verzon liedjes & kinderverhaaltjes. Eigenlijk was het een offline blog! Met als trouwste fans Mia’s oma Carla, de oppas Nina en de juffen van het kinderdagverblijf. 

Het is zo leuk om nu na al die jaren terug te lezen in de boekjes. Ik was het glad vergeten hoor, op welke leeftijd ze voor het eerst op het potje ging. Of wanneer ze voor het eerst mama zei. Maar het staat er allemaal in .

Mia’s spinnenfobie en walging voor pompoenen kan ik nu ook opeens beter plaatsen… OEPS!

Het Kinderjarenplakboek van Uitgeverij Snor

Wat zou ik destijds blij zijn geweest met dit boek! Maar “vroeger” (nog geen 10 jaar geleden hè ;-)) waren er niet van dit soort hippe, fijne, stevige, dikke kinderjarenplakboeken. (Of vond ik het leuker om verschillende schriftjes te verzamelen? Zou ook goed kunnen…)

Je kunt er helemaal los mee gaan. Er zitten stickers in die je verhaaltjes kracht bij zetten. Kaartjes om bij memorabele momenten te plakken. Superleuke pagina’s die je creativiteit op weg helpen (“plak hier de leukste verjaardagskaart van jouw kind”, dat werk).  Het Kinderjarenplakboek hou je bij vanaf de geboorte van je kind totdat het de basisschool verlaat. 
Deze winactie is verlopen
Winnen: 2x het Kinderjarenplakboek van Uitgeverij Snor

Is het ook iets voor jou om te doen, het bijhouden van de hoogtepunt uit het leventje van je spruit? Ik mag 2 exemplaren van het boek weggeven.. Kan je niet wachten, voor 17,50 is het boek hier bij Bol.com te koop.  Meedoen is heel makkelijk:

Je doet mee als je onderstaand tooltje invult (dus ook echt je e-mailadres invullen, deze gebruik ik alleen om je een bericht te sturen als je gewonnen heb). In het tooltje krijg je verschillende opties waarmee je de winkansen kunt verhogen (je kent ze wel Instagram/Pinterestfollow, commenting etc).

Ik word natuurlijk ook erg blij als je mijn Facebookpagina wilt liken en als je dit bericht wilt delen. Heel veel succes!!

Bonnie Dubois