Brandmeesters – of eigenlijk Brandmeester’s – in Haarlem is een echte hotspot voor koffieliefhebbers. Je drinkt er de lekkerste koffie, gezet door voleerde barista’s. Maar je shopt er ook je koffie-gear, je bonen en je kopjes.

Ik heb Judith opgepikt in haar lunchpauze en samen wandelen we door de mooie binnenstad van Haarlem. Het is koud dus iets lekker warms aan onze handen is welkom. We nemen een koffie-to-go bij Brandmeesters.

Bij Brandmeesters in Haarlem kun je kiezen of je binnen of buiten geniet van je koffie. Er is van alles te zien binnen, ik vind het interieur heel fijn: lekker licht, modern maar toch een toefje industrieel.

 
Brandmeesters is er voor iedereen die van koffie houdt.

Ik zie een oud heertje die serieus aan het genieten is van een aantal koppen koffie. Maar ook een jong stel, op zoek naar een luxe koffiemachine voor thuis. De sfeer is prettig met een lekker muziekje op de achtergrond erbij.

Micro brouwerij van Brandmeester’s

Bij Brandmeester’s brouwen ook zelf koffie. Hun zgn. micro branderij staat in de Boeselingheliede. Hier lees je er meer over. Heb je vragen over de verschillende smaken koffie die bij Brandmeesters te koop zijn? De barista’s weten er alles van. Of, je kunt zelf de barista workshop van Brandmeesters volgen! Dat lijkt mij wel leuk 🙂

Judith en ik wandelen verder. Ze wil me de concept store Mashed laten zien. Hoe ik het daar vond, je leest het hier.

Brandmeester’s

Schagchelstraat 29
2011 HW Haarlem
T 023-5123080 

WEBSHOP

[map id=”11″]