Thrill Grill gallery

Het komt met bakken uit de lucht als Ilja en ik neerstrijken bij Thrill Grill in Haarlem. We hebben het mooiste plekje vinden we, aan het raam precies daar waar we al het regenleed in de Haarlems binnenstad gniffelend kunnen aanschouwen. Een goeie hamburger en lekker biertjes erbij… life is good!

Thrill Grill heeft vestigingen in Haarlem en Amsterdam (2) en aan de wieg staat sterrenchef Robert Kranenborg. Hij wilde de ultieme hamburger bedenken en ging stad en land af, op zoek naar de allerbeste ingrediënten. Het resultaat de allerlekkerste, eerlijke hamburgers van Nederland.

Thrill Grill - OHIMP

Goh, en dan is er gewoon een Thrill Grill in Haarlem.

Ilja bestelt een Asian Style Chicken Thriller en ik ga all the hamburger-way met een Thriller Meat Challenge. Moet je kijken wat een heerlijkheden:

Thrill Grill Haarlem

Het interieur bij Thrill Grill

Laten we beginnen bij het exterieur. Wij zijn in Haarlem en Thrill Grill bevindt zich in hartje centrum aan de oude Groenmarkt. We hebben zicht op de meest karakteristieke panden in Haarlem, zoals de St. Bavo Kerk.

Thrill Grill Haarlem

Eten, drinken, bijkletsen en genieten van het uitzicht. Wat een fijne middag zo 🙂

Thrill Grill Haarlem

Thrill Grill is geen fancy restaurant met tafellinnen waar je gehouden wordt aan bepaalde etiquetten. Het interieur is modern met wat industriële highlights en mede door het gebruik van veel hout voel je je precies daar waar je bent: in een burgerbar.

bar Thrill Grill

interieur Thrill Grill

Wil je zelf een hamburger proberen bij Thrill Grill? Of eet je liever een vegetarisch gerecht – dat kan namelijk ook bij Thrill Grill – bekijk dan hier vast de menukaart.

Thrill Grill website

Gerard Doustraat 98, 1072VX Amsterdam, 020 – 7606750

Oude Groenmarkt 26-28, 2011HL Haarlem, 023 – 2024047
Thrill Grill