Wat een narigheid de laatste tijd: dierbaren die hartstikke ziek zijn, een lieve oom die plotseling komt te overlijden en dan ook nog al het aanslagenleed. Het doet me beseffen dat ik maar in mijn handjes mag knijpen met het leventje dat ik leidt. Maar ook dat geluk ‘em vaak in de kleine dingen zit.  Ik had zin om dat eens op te sommen… 50 dingen waar ik blij van word (deze lijst is natuurlijk nog lang niet volledig):

♥ omhoog kijken en iets moois ontdekken ♥ zonnestralen die zo pats uit de lucht tevoorschijn schieten ♥ een fijn liedje waar je vrolijk van gaat meezingen ♥ kiekjes schieten en bewerken op m’n iPhone ♥ gelukkig zijn in m’n eentje, zoals in San Francisco laatst ♥ een wandeling, door weer en wind ♥ pret met vriendinnen ♥ mijn 2 koffies in de morgen ♥ luidruchtig gespin van Fransje & Sjakie ♥ heerlijke geuren, zoals van pasgemaaid gras ♥ als het precies stopt met regenen als jij op de fiets weg moet ♥ een pan soep die op het fornuis pruttelt ♥ het strand, waar dan ook ter wereld ♥ de tijd verliezen terwijl je aan het knutselen of kleuren bent ♥ een Californische Chardonnay, om een uurtje of 16.00 ♥ en daarbij dan een half dozijn (of dozijn) oesters ♥ dat voldane gevoel als je een kast hebt opgeruimd ♥ slenteren door een stad ♥ STREET ART ♥ chillen in de tuin met een snoeischaar en een muziekje ♥ een boek dat je niet weg kunt leggen ♥ als ik lekker veel views, likes en leuke comments krijg op m’n blog 😉 ♥ bankhangen met Mia (Netflixen!) ♥ en daarbij dan lekker veel melkchocolade ♥ goed gelukt draadjesvlees ♥ een krakend schoon bed ♥ een afgewerkt to-do lijstje ♥ een goeie grap van mijn dochter ♥ het jaarlijkse sinterklaasfeest met neven en nichten ♥ een koelkast vol lekkers ♥ als je gezicht na clownseczeem weer helemaal glad is ♥ zo’n lief kusje van een kleintje (van Bennie bijvoorbeeld) ♥ jonge kaas, een lekkere homp ♥ uit je werk komen, alles (ja, alles) uitgooien en in je joggingpak springen ♥ voor iets sparen en dan dat fijne gevoel als je het uiteindelijk kunt kopen ♥ het trotse gevoel na een “mannenklus” te hebben geklaard (houthakken, kozijnen schilderen, printer installeren) ♥ thee, warm of koud ♥ naar het museum (ik doe het te weinig!) ♥ mijn nieuwe Le Creuset hartjespan ♥ opwarmen in de sauna (wel graag een privésauna ;-))♥ het supergevoel na mijn favoriete Kickfunles bij Smile ♥ de breisels van mijn moeder ♥ je kind die ’s nachts tegen je aan kruipt ♥ jeugdherinneringen ophalen met bekenden (“Weet je nog dat we toen….”) ♥ lekker zittende kleding, zonder kriebels en rottig zittende naadjes, die ook nog eens eerlijk is (zoals van Miss Green) ♥  een succesje op het werk ♥ inspirende mensen ontmoeten ♥ de slappe lach krijgen ♥ iets nieuws leren en het ook daadwerkelijk onder de knie krijgen ♥ cadeautjes krijgen ♥

♥ Waar ik blij van word nummer 50: cadeautjes geven ♥

Deze week heb ik een wel heel fijn en toepasselijk cadeau: de comfy #LoveLife sweater, gemaakt van biologische katoen van Miss Green!

Miss Green staat voor 100% duurzame fashion, op alle fronten: dus van het productieproces tot aan het kledingstuk zelf. Aan de wieg van Miss Green staat Maaike en zij is dit label begonnen omdat ze zelf behoefte had aan lekkere zittende basics gemaakt van duurzame stoffen en die ook nog eens fashionable zijn. Missie geslaagd wat mij betreft!

Deze winactie is verlopen
De #LoveLife sweater is verkrijgbaar in twee kleuren: grijs en dark navy. Van Miss Green mag ik 1 sweater in een kleur naar keuze weggeven.

Meedoen is supermakkelijk: vertel mij onderaan dit bericht waar jij blij van wordt ♥ 

En natuurlijk like je mijn Facebookpagina al en vind je het geen probleem om dit bericht te delen 😉 Succes!