Friday Next - OHIMP

Het is woensdagochtend en samen met bijna-oud-collega Corine ga ik koffie drinken bij Friday Next op de Overtoom. Nou ja, koffie drinken… Friday Next blijkt een te leuke conceptstore, dus we plakken er ook een flink shoprondje aan vast.

Friday Next is een concept store & studio in hartje Amsterdam. Hoewel, vanaf de snelweg zit je zo op de Overtoom. Een prima plek dus voor een gezellig samenzijn met een vriendin, collega of zakelijke relatie. En de flexwerker is bij Friday Next ook op z’n plek dankzij de goed werkende wifi.

hotspot Amsterdam - Friday Next - OHIMP

Bij Friday Next vind je interieur, mode, design en heerlijke horeca. We drinken sloten koffie en zijn binnen no-time anderhalf uur verder. Toch ook maar wat eten dan? De lunch is er heerlijk, we kiezen voor homemade, biologische pompoensoep.

Toffe vloer bij Friday Next

Corine heeft haar hondje Doortje mee, moet je kijken wat een droppie. Check ook de vloer, beton waar heel eenvoudig met witte verf de patronen van een tapijt op zijn geschilderd. Tof!

Friday Next - OHIMP

Wat een verademing: een concept store zonder fiets aan de muur 😉

Een trend die zo langzamerhand wel een beetje uitgekauwd is, vind ik. Bij Friday Next vind je hele andere leuke dingen: sieraden, kookgerei, kerstversiering, bankstellen, salontafels, kasten, boeken, accessoires… allemaal even mooi en leuk.

hotspot Amsterdam - Friday Next - OHIMP

Corine stapt de tram in met Doortje aan de ene hand en een nieuw bijzettafeltje in de andere hand. Ik rij terug naar Haarlem met een tasje gevuld met gouden, metalen klemmen (geen idee nog wat ik er mee ga doen) en papieren kerstornamenten.

Friday Next
website

Overtoom 31 Amsterdam
+31 (0) 20 612 32 92
webshop.

hotspot Amsterdam - Friday Next - OHIMP
hotspot Amsterdam - Friday Next - OHIMP