UE Boom 2 - One Hand in my Pocket

Een werkend medicijn tegen ochtendhumeur, klinkt dat je als muziek in de oren? Ik heb dé tip, die zelfs Mia voor schooltijd fluitend door het huis doet lopen.

Het ochtendritueel in huize Dubois

6.15 en mijn wekker gaat, maar alleen om nog 2 keer uitgeslagen te worden. Snoozen, heerlijk wakker worden vind ik het. Om 6.30 check ik op m’n tel de mail, Facebook, Pinterest en Instagram en om 6.45 sta ik kwiek in de badkamer mijn ding te doen.

Ik heb geen ochtendhumeur. Nooit.

Mia daarentegen…

Kreunt bij het eerste piepje van haar wekker dat ze toch écht ziek is vandaag. Vooruit dan maar, 1 keertje extra snoozen.

Mia, je moet nu écht wakker worden!” Geen geluid.

Als ik ga kijken ligt ze in foetushouding krampachtig het dekbed vast te houden. Zij weet de next step donders goed: moeders rukt meedogenloos het beddengoed van haar af en duwt haar naar de badkamer.

Ik kan niet meer – ik ben zóó moe – moet ik echt – mag ik niet 1 dagje… – ik beloof je dat ik dan…- ahh

NEE

Toch tover ik binnen 5 minuten haar mondhoeken van hangend naar recht. Hoe? Door muziek aan te zetten. Haar favoriete playlist stream ik via m’n iPhone naar de de kekke UE BOOM 2, de box die zelfs mee onder de douche kan!

UE Boom 2 - OHIMP

Muziek als medicijn tegen ochtendhumeur

Het werkt, echt. Toegegeven, ik moet nog niet teveel tegen haar zeggen het eerste kwartier, maar de angel is er uit. En weet je wat zo leuk is? Op mensen zonder ochtendhumeur heeft dit medicijn zelfs een versterkend effect. Terwijl ik me verder aankleed, mijn make-up op orde breng en mijn haar doe, sta ik vrolijk mee te zingen op Love yourself van Justin Bieber en maak een gezellig dansje op Daddy van PSY.

Niet al te overdreven natuurlijk, Mia’s min of meer blije laagje is flinterdun en een moeder die overdreven “performed” zou al snel voor barstjes kunnen zorgen…

Over de UE BOOM 2

Afgelopen weekend stelde ik de Gadget top 10 voor het hele gezin samen, de UE BOOM 2 maakt daar uiteraard onderdeel van uit. Dit vertel ik erover:

“De UE BOOM 2 is de nieuwste draadloze, mobiele speaker van Ultimate Ears. De speaker ziet er gelikt uit en produceert ook nog eens een heel mooi geluid. Dankzij een Bluetooth-bereik van 30 meter en een oplaadbare accu die tot 15 uur meegaat, kun je altijd en overal genieten van fijne muziek. Ook onder de douche, want de  UE BOOM 2 is waterproof! Hier is de UE BOOM te koop.”

UE BOOM box - OHIMP

(Deze winactie is verlopen)
Ook hét medicijn tegen ochtendhumeur hebben? Maak kans op deze rode UE BOOM 2 speaker t.w.v. 179,- euro

Meedoen is heel gemakkelijk:

Je doet mee als je onderstaand tooltje invult (dus ook echt je e-mailadres achterlaten, deze gebruik ik alleen om je een bericht te sturen als je gewonnen heb). In het tooltje krijg je verschillende opties waarmee je de winkansen kunt verhogen (je kent ze wel Instagram/Pinterestfollow, commenting etc).

Ik word natuurlijk ook erg blij als je mijn Facebookpagina wilt liken en als je dit bericht wilt delen. De winnaar maak ik zondag 20 december bekend!