gadget cadeau tips
De ene man met de witte baard is het land nog niet uit of de volgende man met witte baard  staat alweer te trappelen om te strooien met kado’s. Maar ja, waar worden we tegenwoordig eigenlijk allemaal blij van. Van pais en vree uiteraard. En een beetje liefde en gezelligheid op z’n tijd. Maar tegen een paar mooie gadgets zeggen we natuurlijk ook geen nee. Met deze gadget cadeau tips kun je lekker uitpakken deze maand. Een top 10 met items voor zowel mannen als vrouwen. En… ik ga er deze maand zelfs een aantal weggeven! 

 1. Apple TV

  Een Apple TV is eigenlijk niet meer dan een multimedia-kastje dat je aansluit op de televisie. De Apple TV maakt via jouw draadloze netwerk verbinding met internet. Vervolgens kun je films, tv-series, video’s, foto’s en muziek bekijken en beluisteren via de televisie. Meer weten over de werking en de prijs van de Apple TV? Hier lees je mijn onlangs geplaatste review.

  Apple TV 4 review

 2. UE BOOM 2 speaker (+ winactie)

  De UE BOOM 2 is de nieuwste draadloze, mobiele speaker van Ultimate Ears. De speaker ziet er gelikt uit en produceert ook nog eens een heel mooi geluid. Dankzij een Bluetooth-bereik van 30 meter en een oplaadbare accu die tot 15 uur meegaat, kun je altijd en overal genieten van fijne muziek. Ook onder de douche, want de  UE BOOM 2 is waterproof! Hier is de UE BOOM te koop. Maar je kunt ook nog even wachten tot zondag 13 december, want dan heb ik een winactie met de UE BOOM 2!
  UE Boom - One Hand in my Pocket

 3. iPad hoes Logitech Any Angle (+ winactie)

  De iPad wordt bij ons thuis inmiddels overal in huis gebruikt; in de keuken bij het lezen van recepten, op de bank voor het kijken van Netflix en in de tuin voor het beluisteren van muziek. Onze beschermcase, de Logitech AnyAngle beschikt over een houder met een geïntegreerd en verborgen scharnier. Hierdoor is de iPad in elke gewenste positie te plaatsen binnen een hoek van 50-graden. Zo blijft iPad stevig in de hoek staan die wij wensen, zonder te kantelen of schuiven. Hier is de AnyAngle verkrijgbaar in superleuke kleuren. Of je wacht tot zondag 20 december, dan ga ik er nl. 2 weggeven.
  Logitech AnyAngle voor iPad Air 2 - One Hand in my Pocket

 4. ACTIVEON “gopro” camera

  Al een tijd overwoog ik de aankoop van een GoPro video camera om mooie video’s te schieten, maar de prijs stond me telkens tegen. Toen kwam ik de ACTIVEON Actioncam CX die dezelfde mogelijkheden biedt als de GoPro, maar dan goed betaalbaar is. De Activeon CX is een compact en lichtgewicht actioncam met een heel leuk ontwerp (de kleuren zijn aan te passen aan je outfit). Je filmt je avonturen in Full-HD en ook deze gadget kan onder water, door de waterdichte behuizing. Mijn eerste creatieve probeersel zie je hier en wil je zelf aan de slag, de ACTIVEON Actioncam CX is hier te koop voor 119,- (!) euro.
  Activeon Actioncam - OHimP

 5. Apple watch

  Bekijk meldingen die je ontvangt en reageer direct. Hou bij hoeveel je beweegt. En gebruik je stem om een muziekje op te zetten. Met Apple Watch hoef je alleen je arm op te tillen als je snel iets wilt weten, of doen. We zijn op de helft van de Gadget Cadeau tips en… What can I say, ik ben groot FAN van de Apple Watch. Hier lees je waar ik hem voornamelijk voor gebruik.apple watch blog - OHimP
  Wat trouwens ook een leuke cadeausuggestie is voor mensen die al een Apple Watch hebben, is deze Apple Watch dock, waarmee je superstylish je Watch kunt opladen maar waarmee je gelijkertijd van je Apple Watch een wekker kunt maken.

 6. Noise cancelling Sony h.ear headsets

  Met een goede headset kun je ultiem genieten van muziek. De zgn. in-ear oortjes van Sony (Sony MDR-EX750NA) hebben noise-cancelling en zijn door hun compactheid ideaal tijdens lange vluchten. De Sony h.ear MDR-100AAP koptelefoon is een on-ear headset en valt dus helemaal perfect over je oren heen. Beiden zitten heerlijk en vind ik echte aanraders. De in-ears van Sony koop je hier. En de over-ears koop je hier.

  review Sony h.ear - OHimP

 7. Mio Cyclo 200 fietsnavigatie (+ winactie)

  Een superhandige gadget voor de recreatieve maar ook sportieve fietser:
  “Bepaal je eigen route en laat je aan de hand van stapsgewijze navigatie over de weg leiden. Laat jij je liever verrassen? Gebruik dan de Surprise Me-functie. Hiermee krijg je aan de hand van de afstand of tijd die je wilt fietsen, 3 verrassende fietsroutes om uit te kiezen. Tijdens het fietsen geeft het display onder andere je tijd, snelheid, afstand en hoogte weer.” De Mio Cyclo 200 is hier te koop. En op 27 december mag ik er eentje weggeven! Dat zou een mooie, extra stimulans zijn om meer te bewegen in het nieuwe jaar 🙂
  Mio Cyclo 200 WEU - OHimP

 8. Een Seagate harde schijf

  Veel documenten sla ik in de Cloud op. Maar een externe harde, portable schijf met een goede mappenstructuur vind ik toch ook erg fijn werken. Ik vind de exemplaren van Seagate mooi, dit is mijn favoriet:

  Expansion Portable 3 TB - OHimP

  Hier te koop bij CoolBlue in verschillende varianten en prijsklassen.

 9. Nest Cam binnen camera

  De Nest selflearning thermostaat heb ik nu een paar maanden geïnstalleerd en deze bevalt me supergoed. De Nest cam staat hier thuis klaar in de doos voor gebruik, maar wat ik erover lees en hoor maakt me razend enthousiast:

  Zie elk detail
  Stream veilig haarscherpe HD-video (1080p) naar je mobiel, tablet of laptop. Bekijk de kamer vanuit een groothoekstand van 130º. Of maak gebruik van de 8x digitale zoom en vergroot het beeld voor een close-up.

  Doe gerust het licht uit
  Met de led-sensoren van nachtzicht kun je ’s nachts de hele kamer zien, zodat je altijd even kunt kijken hoe het met de baby gaat.

  Praat en luister
  De Nest Cam heeft een microfoon en een luidspreker. Hiermee kun je horen wat er gebeurt en terug praten via de Nest-app. Wanneer iemand iets wil zeggen, geeft de Nest Cam dat aan met een geluidssignaal.

  Echt een hele handige gadget voor Mia dit! Hoewel, voor Mia… ik kan zo mooi vanaf mijn werk checken of Mia wel braaf aan haar huiswerk zit 😉

  Nest Cam - OHimP

 10. Mio MiVue 658 wifi dashcam (+ winactie)

  Deze winactie is afgelopen

  De laatste gadget cadeau tip gaat over nog zo een handige camera, maar dan voor op de weg is de MiVue 658 Touch. Deze dashcam filmt in een hoge beeldkwaliteit van 2304 x 1296 en registreert elke minuut van je reis. Zo kan een opname aantonen wat er tijdens een ongeluk werkelijk is gebeurd. Ik zou hem vooral gebruiken om het landschap te registreren, als ik een mooie roadtrip maak bijvoorbeeld. Een andere handige feature is dat de MiVue flitspalen registreert en signaleert. De Mio MiVue is hier te koop voor 169,- euro. Maar… ik ga deze week ook een exemplaar weggeven!! Meedoen is heel gemakkelijk.

   

  MiVue 658 Touch Super HD - OHimP
  Je doet mee als je onderstaand tooltje invult (dus ook echt je e-mailadres achterlaten
  , deze gebruik ik alleen om je een bericht te sturen als je gewonnen heb). In het tooltje krijg je verschillende opties waarmee je de winkansen kunt verhogen (je kent ze wel Instagram/Pinterestfollow, commenting etc).

  Ik word natuurlijk ook erg blij als je mijn Facebookpagina wilt liken en als je dit bericht wilt delen. De winnaar maak ik zondag 13 december bekend!