Dolcemente bakvorm Bitossi

Bananenbrood, wortelcake, griesmeel-yoghurt tulband en kip-kersen taart… allerlei soorten baksels zijn al bereid in mijn mooie bakvormen van Bitossi. Wat een plaatjes nietwaar?! Guess what: ik mag 2 mensen blij maken met zo een prachtige bakvorm!

Kijk, dit is het bananenbrood met Gingerbread kruiden. Het recept is echt super eenvoudig te maken en vind je hier.

bakvorm tulband Bitossi

Of wat dacht je van deze wortelcake, waar elk konijntje likkebaardend naar uitkijkt? Ook al zo’n easy recept, je vindt hem hier.

Bakvormen van Bitossi - OHIMP

De andere recepten verschijnen binnenkort op OHIMP! Zoals deze heerlijk smeuïge Griesmeel-Yoghurt tulband.

Griesmeel Yoghurt tulband - OHIMP

Deze winactie is afgelopen

Winactie bakvormen van Bitossi

2 van jullie mag ik blij maken met een prachtige “Dolcemente” bakvorm van Bitossi. Je ziet hier op de site van Bitossi.nl alle modellen en kleuren. En kan je niet wachten? Dan kun je ze hier ook kopen.

Bakvormen van Bitossi - OHIMP

Meedoen is heel makkelijk! 

Inspireer me en vertel mij in een reactie onder deze blog welk recept je graag zou willen maken in een van de bakvormen van Bitossi.

Ik word natuurlijk ook erg blij als je mijn Facebookpagina wilt liken en als je dit bericht wilt delen. Heel veel succes!!