Bananenbrood, wortelcake, griesmeel-yoghurt tulband en kip-kersen taart… allerlei soorten baksels zijn al bereid in mijn mooie bakvormen van Bitossi. Wat een plaatjes nietwaar?! Guess what: ik mag 2 mensen blij maken met zo een prachtige bakvorm!
Kijk, dit is het bananenbrood met Gingerbread kruiden. Het recept is echt super eenvoudig te maken en vind je hier.
Of wat dacht je van deze wortelcake, waar elk konijntje likkebaardend naar uitkijkt? Ook al zo’n easy recept, je vindt hem hier.
De andere recepten verschijnen binnenkort op OHIMP! Zoals deze heerlijk smeuïge Griesmeel-Yoghurt tulband.
Deze winactie is afgelopen
Winactie bakvormen van Bitossi
2 van jullie mag ik blij maken met een prachtige “Dolcemente” bakvorm van Bitossi. Je ziet hier op de site van Bitossi.nl alle modellen en kleuren. En kan je niet wachten? Dan kun je ze hier ook kopen.
Meedoen is heel makkelijk!
Inspireer me en vertel mij in een reactie onder deze blog welk recept je graag zou willen maken in een van de bakvormen van Bitossi.
Ik word natuurlijk ook erg blij als je mijn Facebookpagina wilt liken en als je dit bericht wilt delen. Heel veel succes!!
Het is net voorbij, maar de kerst-tulband naar het recept dat mijn oma vroeger altijd maakte voor de kerst zou met deze vorm nog mooier worden!!!
Een mooie pompoencake!!! Hmmm….
Bramen lavendel taart, een heerlijk recept waarbij ik mijn gedroogde lavendel uit eigen tuin kan gebruiken. Heerlijk geurig, geen parfum smaak! En de (diepvries-) bramen maken het helemaal af. Wat een werkelijk schitterende vormen!! Daar word je vrolijk van 😀
Traditional English Christmas Cake. Heerlijk met de vruchten geweekt in rum (14 dagen!).
Een courgettebrood in de geweldige gele vorm, feestje op tafel en zelfs de kids laten zich dan verleiden tot het eten van groente!
dat word bananen cake met chocolade jammie, welke vrouw word er nou niet blij van chocolade. ik vind het heerlijk om zelf dingen te maken zoals cake en taart! dus zeer welkom
uhm.. cake bakken nog nooit gedaan hihi.. maar eens moet de eerste keer zijn. maar dat hij er prachtig uit zal zien dat weet ik wel al zeker met deze bakvormen
Ik heb eens een blauwe bessen met witte chocolade taart gemaakt. Die was heerlijk! En het wordt vast nóg leuker als ik ‘m kan serveren in zo’n mooie vorm van de bakvormen van Bitossi. Dan wordt zelfs een gewone dag een feestje!
een lekkere chocolade taart a-la schwarzwalder kirsch en als de taart klaar is, kan er in dezelfde vorm ook prima een heerlijke pudding gemaakt worden. Ze zijn hier gek op griesmeelpudding. Dat zou een traktatie zijn
Speculaas cake met banaan of wortel cake met walnten en honing zo lekker!
Worteltaart met cashewnoten creme
Choco flan (tarte impossible) mjammie…
Citroen, olijfolie, zeezout en rozemarijn Cake!
Niet gezond maar je eet je vingers erbij op!!
Ik zou een Dulche de Leche cake maken met gesmolten witte chocolade kokos topping en misschien wat rood fruit erover :D. Groetjes Alcinda
Mmm, bananenbrood! En yes, die smaakt nóg lekkerder uit zo’n prachtige vorm van Bitossi, fijn merk. Succes met je blog!
een heerlijke pate en een verrukkelijke chocolademousse…
Het wekelijkse bananenbrood wordt extra mooi in zo’n prachtige bakvorm. Maar ook de worteltjestaart of biscuittaart worden plaatjes in deze blikken!
Wat een leuke actie!
Ik zou een amandel-rozijnentaart willen proberen.
Een simpele appelcake voor mijn kinderen een chocolade walnoot cake voor mij en mijn man
Wat zijn ze gaaf! Daar ga ik graag mee aan de slag samen met mijn zoontjes. Cake gevuld met botercrème, kersenjam en stukjes pure chocolade. Heerlijk, dat wordt onze eerste creatie in zo’n leuke vorm!
Mooie modellen om een Pookkoek in te maken. Een koek met hazelnoten, amandelen, walnoten, pure chocolade (85% of meer), banaan, havervlokken, speltmeel, etc. Ontzettend lekker, voedzaam en je kunt er veel mee variëren zodat je elke keer een andere gezonde koek hebt.
Een ouderwetse tulband die mijn moeder altijd met kerstmis voor ons maakte! Met veel poedersuiker erop!! Mmmmmmmmmmmmmm!!
Ik wil graag een indonesische citroencake maken met deze leuke vormen, eens kijken wat eruit komt 🙂
Bananencake met chocolade
Mijn dochter is gek op bakken. Gezellig samen in de keuken rommelen en daarna lekker er van smullen! Ik denk dat we een keer een bananencake gaan maken!
Kip/kersentaart??? Dat klinkt best apart, maar wel als iets dat ik zou proberen.
Ik zou beginnen met een custardpudding van sojamelk met aardbeiensaus.
Prachtige bakvormen. Ik zou er ouderwetse arretjescake in maken en dan eens een keer niet in de traditionele cake vorm maar in een mooie tulbandvorm en dan voeg ik er voor net dat beetje extra een klein beetje amaretto aan toe…heerlijk!!
Mijn dochter wil veel receptjes maken, ik vind een lekkere tulband met rozijnen voor het ontbijt in het weekend erg lekker
bananencake met chocolade topping
De griesmeel yoghurt tulband ziet er echt heerlijk uit!
Die wil ik zeker uitproberen..! 🙂
Arretjescake in de fantastisch gele bakvorm. Dan wordt het niet alleen een genot voor de tong, maar ook voor het oog!
heel gaaf en heel mooi retro! Ben er dol op
In de waanzinnig mooie Bitosi bakvorm maak ik natuurlijk een pompoencake met sinaasappel en speculaaskruiden, waar nog een lik kokosslagroom aan toegevoegd mag worden! Mmmm… fingers crossed!
Oh wat zijn ze mooi! Ik maak graag puddingen en denk dat deze vormen er heel mooi op uitkomen. Maar ook bananencake en en een vruchten taartine zouden heel mooi worden hiermee 😀
Heel veel natuurlijk, maar het wordt dan toch mijn alom geliefde worteltjestaart 🙂
Ik zou voor een heerlijke smuïge chocolade cake gaan, maar eigenlijk wil ik eens wat nieuws uitproberen en ik las hierboven al een heleboel interessante dingen..!
ik heb hier nog een grote schaal hazelnoten liggen, daar ga ik mijn taart op baseren!
Gevulde cake !
Heerlijk met appel banaan
Rozijnen blauwe bessen
En een vleugje vanille !
En dan lekker met een dot slagroom opsmullen
Ik heb er zin in !
Oeh lastig, ik houd erg van bakken en experimenteren. Ik heb pas nog een appeltaart gebakken dus gaat mijn voorkeur nu uit naar iets met chocolade. Ik zou met de bakvorm verschillende dingen doen, ik ben namelijk heel erg benieuwd naar het werken met kleurstoffen om bijv. een regenboog of pantercake te maken en laagjes op te bouwen enzo. Hi hi, lastig hoor al die keuzes!
Wauw, daar word je toch verliefd op zulke mooie bakvormen! Zou de anijscake tulband nog lekkerder kunnen smaken als het uit zo n mooie bakvorm komt. Vast wel nog n beetje extra liefde erbij. Zou t graag uit kunnen proberen. Afwachten maar.
Een heerlijke kruidkoek van diverse meelsoorten en met noten natuurlijk. Of een heerlijk broodje met hennepmeel
Een heerlijke somalische taart voor mijn mans verjaardag
Tuurlijk ga ik meerdere “lekkers” bakken, kruidige perencake
citroen-bosbessen yohurt cake
appelspeculaas cake
pepernoten cake
vanillecake met mascarpone en rood fruit
Als je 3 kinderen hebt, verschillende meningen en ieder met een eigen voorkeur, dan gaan we ieder een x zijn zin geven.
Bananen-kokoscake. De banaan zorgt ervoor dat de cake heel smeuïg is. De kokos geeft ‘m iets tropisch. Volgens mij kan dit in elke bakvorm.
Ik hou van aparte kleuren in een cake, dus waarschijnlijk wordt het de pandan chiffon cake (groene binnenkant) of een red velvet 🙂
Je kunt er natuurlijk ook een hartige taart in maken dus daar zou ik de witte vorm voor gebruiken. Voor de andere vormen zou ik een cake maken met een heleboel chocolade, want daar ben ik dol op.
Ik wil graag een roombotercake met Rolo’s in maken Dan wordt deze verrukkelijke cake ook nog een fantastisch mooi
Ik ben dol op wittechocolade brownies met frambozen. Super makkelijk recept en ik scoor er altijd mee.
Die zou ik in die mooie rechthoekige vorm kunnen maken maar waarom niet in de tulbandvorm?
een amandel tulband
Ik was in een oogopslag verliefd!
Mooi voor het oog maar wat je ermee voor lekkers kan maken..mmmm ik weet het wel 🙂
M’n moeders bananen/walnoten cake.., jammiiiii 🙂
Een sticky appelcake.
Krijg er gelijk zin in. Een appelcake overgoten met een caramelsaus.
Een appelcitroencake zou ik er als eerste mee maken.
Oh… wat een mooie vormen zeg!
ik denk meteen aan champgagnetaart…. met witte chocolade en frambozen…
Hoe chique is dat!
Zo’n heerlijke taart in zo’n prachtig mooie vorm!
Wat een beeldschone vormen zeg!! Ik word er helemaal vrolijk van :-). Ik denk dat ik de hartige cake die ik gisteren gebakken heb hierin zou willen proberen 🙂 (met zaadjes bovenop). Ook zou ik allerlei nieuwe suikervrije creaties willen maken voor tijdens onze 40 dagen zonder suiker!! (vandaag is dag 9,5 en het valt me eigenlijk best mee 😉 )
hahaha hoe kan ik jou nou inspireren als jij mij al inspireert? Lol hahaha. Moet eerlijk zeggen dat ik erg nieuwsgierig ben naar de bananentaart.
En de bakvormen zijn echt van kwijl kwaliteit <3 Omg kun je je voorstellen dat je vrienden en familie een cake/taart voorzet die gebakken is in deze mooie vorm? Daar word je toch helemaal vrolijk van? Ipv in de recht toe recht aan bakvormen (die ik dus heb, hahaha heb ook een tulbandvorm, maar die gebruik ik echt zelden) Maar deze vormen zou ik zeer zeker heel vaak gebruiken omdat ze mij helemaal vrolijk maken <3
Heerlijke amandel-pistachetaart met verse vijgen of cake met kaneel, banaan en pistache hmmm Bedankt voor je altijd inspirerende en supervrolijke blogs! Lieve groetjes, Ellen
Ik wil heel graag het bananenbrood recept proberen omdat ik laatst een ander recept probeerde en het totaal mislukte! Zo jammer. Dit recept lijkt me heerlijk en in die mooie bakvormen mag het niet meer mislukken, toch?
Ik zou zeker de recepten van Romy willen proberen! ik ben ook koolhydraatarm. die koffie, walnoot chocoladecake is volgens mij ook heerlijke, en daar heb ik 3 vormen voor nodig? lol
Tess
Ik zou mijn pompoencake willen maken. Die is heerlijk én vegan, kan altijd dus
Oh waaw wat zijn die mooi! Zoals je zegt, het is bijna te jammer om ze vuil te maken … ik zou ze in elk geval een mooi plaatsje geven op de kast. En als ik ermee zou bakken? Een mooie zebracake, roomkaascake of een amandeltaartje!
Ik ga voor de ameretto-cake , met lekker veel ameretto er in natuurlijk. Wil graag zo’n mooie bakvorm winnen. Koken en bakken is mijn grote hobby.
Erg handig en wat een leuk design!
Omdat ik sinds kort koolhydraatarm eet zou ik er een lekkere pindakaasbrood in maken. Wat ook in mijn top 3 van koolhydraatarme baksels staat is een walnoot,koffie,chocoladecake. Natuurlijk zullen deze bakvormen ook goed van pas komen bij een van mijn hartige taart favorieten,
Hummingbird taart. Echt genieten.
Opa’s tulband! Traditioneel met kerst gegeten. Zo lekker met rozijnen en cognac. Zo lekker, maar krijg m nooit mooi uit de vorm. Wordt dus hoog tijd voor een nieuwe!
wat een mooie bakvormen <3
Ik zou wortelcake maken
Ik ga sowieso de beroemde cake van mijn vader maken, een hele lekkere, hartige cake, moet alleen nog wel even om zijn recept vragen 😉
En ik ben ook van plan om een arretjes cake te maken, zo heerlijk en dat doet me zo aan vroeger denken.
Dus plannen genoeg om met deze mooie bakvormen aan de gang te gaan.
Het wordt wel weer eens tijd voor een chocoladecake! Met frambozen en zo’n laag warme chocolade er overheen. Het liefst witte voor het kleurcontrast. En als dat dan ruikt… Mmm!
Hier vinden ze zo’n gemarmerde cake van vanille & chocolade altijd lekker en ziet er prachtig uit. Ook Appelcake met een vleugje citroen is altijd een winner. Ik zou ook graag eens een cake maken gebaseerd op quinoa of boekweit meel met besjes bvb frambozen. Heb je daar toevallig receptjes voor?! Trouwens bedankt voor je leuke blog!! Groetjes, Kristien
Hier vinden ze zo’n gemarmerde cake van vanille & chocolade altijd lekker en ziet er prachtig uit. Ook Appelcake met een vleugje citroen is altijd een winner. Ik zou ook graag eens een cake maken gebaseerd op quinoa of boekweit meel met besjes bvb frambozen. Heb je daar toevallig een recept van??? Groetjes, Kristien
Heerlijk jamaicaanse kokos-ananas cake! Laat de zomer maar komen!
Wortel- en appelcake stonden sowieso al op de planning. En een chocolade-avocadotaart.